Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
moni12 z tymi płucami to nieciekawie, co nie oznacza przerzutów, ale coś innego, koniecznie do lekarza i mam nadzieję, że nie jest źle:)) , każdy opis jest inny:)
agatap, tak jest z dziećmi, wiadomo, ze córcia to córeczka tatusia:) dacie radę, będzie dobrze:)
-
czarownica44
choć bym chciała nie da się bo mieszkanie małe a córka ma 4 latka i go uwielbia i jak ostatnio jechałam do szpitala na kontrolę to powiedziała do mnie takie słowa "Mamo ty Taty tam już nie zostawisz "
-
dziś odebraliśmy wyniki rtg płuc. na szczęście nie ma żadnych zmian ogniskowych. a czy orientujecie się co może oznaczać opis: pola płucne o wzmożonym rys. zrębowym? jutro idziemy do lekarza ale trochę się stresuję czy to coś złego.
-
agatap to trzeba chronić męża od reszty członków rodziny:)
-
czarownica44
Pojawia się i znika dziś już nie ma gorączki, ale ostatnio u nas w domu wszyscy kaszlą, mąż mniej bo pije ACC
-
smaczne może nie jest, ale ważne, że leczy:)
agatap ta gorączka na pewno ma przyczynę, co na to lekarze?
-
Od dwóch tygodni walczymy z gorączkom cały czas wraca znowu mąż ma ok 40 stopni,
-
Oj, za smaczne to chyba nie jest:)
-
czarownica
dziękuje, zaraz zrobię mężowi mleko ze smalcem
-
acha, łyżeczka smalcu na kubek mleka ( gorącego)