Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Mirbul kochana tak mi przykro... przyjmij moje kondolencje. Dla twojego Taty to już kres cierpień, niech spoczywa w spokoju... Jestem z Tobą myślami! I na pewno znajdą się osoby które odprowadzą razem z Tobą Tatę w ostatnią drogę...
Trzymaj się!
-
Mój tata odszedł...Przegrał walkę...
-
Witajcie Kochani po Świętach :) Mam nadzieję, że minęły w zdrowiu i radości. Mirbul, daj znać koniecznie, co się dzieje. Dodiderek, jak poszło? Gaja, trzymam kciuki, żeby to wszystko przyniosło oczekiwane efekty. Każda poprawa, choćby niewielka, super wpływa na psychikę, a to jest najważniejsze. Przed nami kolejny rok radości i nadziei, głowa do góry!
-
Złość, smutek, strach...Tata dostał w nocy krwotoku z rany- nie mogą go opanować... Jadę do szpitala...
-
Dodiderek, trzymamy za was kciuki. Będzie dobrze!
-
Spokojnych i bezbolesnych świat oraz dużo zdrowia w nowym roku!
Tata chyba na prawdę źle znosi dolegliwości bo zaczyna się skłaniać ku operacji... w piątek robimy podejście do przyjęcia do szpitala, mam nadzieję że się uda.
-
Kochani :) Wszystkiego dobrego na te Święta ale i na każdy dzień Nowego Roku. Przede wszystkim dużo zdrówka, siły i radości:)
-
W te Święta oraz wszystkie następne życzę wszystkiego dobrego
Niech się spełnią świąteczne życzenia
Te łatwe i te trudne do spełnienia
Te duże i te małe
Te mówione głośno lub niewypowiedziane wcale...:) Przyjmijcie życzenia pełne radości,
a w Nowym Roku szczęścia i pomyślności.
-
Nadchodzą cudowne święta
O szczerych życzeniach każdy pamięta
i korzystając z tej sposobności życzę Wam
dużo uśmiechu i radości
-
Kochani,
wszystkim Wam oraz Waszym najbliższym życzę ZDROWIA, bo gdy ono jest wszystko się jakoś kręci.
Śmiejcie się ile się da, bo to przecież "lekarstwo" na całe zło...