Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 11 lat temu
    Mirbul kochana tak mi przykro... przyjmij moje kondolencje. Dla twojego Taty to już kres cierpień, niech spoczywa w spokoju... Jestem z Tobą myślami! I na pewno znajdą się osoby które odprowadzą razem z Tobą Tatę w ostatnią drogę...
    Trzymaj się!
  • 11 lat temu
    Mój tata odszedł...Przegrał walkę...
  • 11 lat temu
    Witajcie Kochani po Świętach :) Mam nadzieję, że minęły w zdrowiu i radości. Mirbul, daj znać koniecznie, co się dzieje. Dodiderek, jak poszło? Gaja, trzymam kciuki, żeby to wszystko przyniosło oczekiwane efekty. Każda poprawa, choćby niewielka, super wpływa na psychikę, a to jest najważniejsze. Przed nami kolejny rok radości i nadziei, głowa do góry!
  • 11 lat temu
    Złość, smutek, strach...Tata dostał w nocy krwotoku z rany- nie mogą go opanować... Jadę do szpitala...
  • 11 lat temu
    Dodiderek, trzymamy za was kciuki. Będzie dobrze!
  • Spokojnych i bezbolesnych świat oraz dużo zdrowia w nowym roku!

Tata chyba na prawdę źle znosi dolegliwości bo zaczyna się skłaniać ku operacji... w piątek robimy podejście do przyjęcia do szpitala, mam nadzieję że się uda.
  • 11 lat temu
    Kochani :) Wszystkiego dobrego na te Święta ale i na każdy dzień Nowego Roku. Przede wszystkim dużo zdrówka, siły i radości:)
  • W te Święta oraz wszystkie następne życzę wszystkiego dobrego 
    Niech się spełnią świąteczne życzenia
    Te łatwe i te trudne do spełnienia
    Te duże i te małe
    Te mówione głośno lub niewypowiedziane wcale...:) Przyjmijcie życzenia pełne radości,
    a w Nowym Roku szczęścia i pomyślności.
  • 11 lat temu
    Nadchodzą cudowne święta
    O szczerych życzeniach każdy pamięta
    i korzystając z tej sposobności życzę Wam
    dużo uśmiechu i radości
  • 11 lat temu
    Kochani,
    wszystkim Wam oraz Waszym najbliższym życzę ZDROWIA, bo gdy ono jest wszystko się jakoś kręci.
    Śmiejcie się ile się da, bo to przecież "lekarstwo" na całe zło...

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat