Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 11 lat temu
    Moi drodzy,
    mój tatuś został właśnie przyjęty na oddział. Wykonano mu już podstawowe badania. teraz pozostaje czekać na "godzinę W". Czuję strach....
    Teoretycznie, 2-ego stycznia, powinien mieć operację. Mam nadzieję,że nic się nie zmieni.Trzymajcie kciuki, aby wszystko poszło zgodnie z planem.

Życzę Wam, wszystkiego co NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE, w nadchodzącym NOWYM ROKU:-)
  • 11 lat temu
    Marzeń, o które warto walczyć,

Radości, którymi warto się dzielić,

Przyjaciół, z którymi warto być

I nadziei, bez której nie da się żyć...

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia

w Nowym Roku życzę wszystkim zdrówka i wytrwałości
  • 11 lat temu
    Mirbul przyjmij proszę wyrazy współczucia .To bardzo przykre jak ktoś bliski odchodzi i bardzo to boli.
    Pozdrawiam trzymaj się mocno.
  • Wyrazy współczucia Mirbul.

Mojego taty nie przyjęli do szpitala, jest zapisany na kolejkę do operacji na przełomie styczeń-luty. Założyli mu cewnik ale nic to nie pomagało wręcz przeciwnie więc na drugi dzień wzywalam dyżur świąteczny żeby mu to sciagli. Ta sytuacja przyspieszyła jego przeprowadzkę do mnie.
  • 11 lat temu
    Witam! I biorąc pod uwagę , ze zbliżamy się do świętowania Nowego Roku, życzę odwagi, ambicji i radości z codziennego życia. Moj maź (51 lat) jest już po operacji usunięcia pęcherza, prostaty i węzłów chłonnych. W dwóch węzłach chłonnych znaleziono komórko rakowe, dlatego tez zadecydowano chemioterapię, która została dobrowolnie przerwana po pół cyklu przez mojego męża. Czy ktoś może mi pomoc w znalezieniu kuracji alternatywnej , która wzmocniłoby system immunitarny organizmu. Wielkie dzieki
  • 11 lat temu
    Mirbul [*] Bardzo mi przykro... Wyrazy współczucia..
  • 11 lat temu
    Mirbul przyjmij również ode mnie kondolecje
  • Mirbul moje kondolencje, jak napisali już inni teraz odpoczywa od bólu i cierpienia.
    Pozdrawiam.
  • 11 lat temu
    Mirbul przyjmij również moje kondolencje w takim momencie brak słów przykro mi trzymaj się
  • 11 lat temu
    Mirbul przyjmij moje kondolencje, wielka szkoda że tak się stało ale tato odszedł do lepszego świata gdzie nie ma bólu i cierpienia, pozdrawiam cię serdecznie i trzymaj się

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat