Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
nareszcie wesolo się u nas zrobiło
-
Swietne Renesme ,ja Tobie pomogę ...przywalić !!!!!!! ha ha ha
-
remil gadaj i to już gdzie masz wjazd na ten bilet bo ci przywalę !!!!! jadę z tobą przygarnij kropka
-
-
A może hm ....Remil nie daj się prosić koleżanki naciskają ja też :):):)
-
Remil kupił bilet na wyjazd w góry ha ha
-
Byłam dziś u onkologa -chirurga chyba mnie olał.Pyta czy tam gdzie tata leżał jak diagnozę wydali to mówili o zastępczym pęcherzu czy od razu radykalna operacja.Po czym mówi że właściwie to taki zastępczy pęcherz to też nie wiadomo czy się dobrze przyjmie , no ale taka dziura z boku to kalectwo dla starszego człowieka to nie wiem co chciał mi powiedzieć , odesłał mnie do kolejnego bardzo drogiego lekarza.I po co było mi tam iść?
-
Remil no wyduś wreszcie czy kupiłeś bilet na coś czy gdzieś, ale ważne że kupiłeś czyli zaczynasz myśleć o sobie , tato jest już po najgorszym i musi zacząć dbać sam o siebie, przez najgorsze już go przeprowadziłeś a teraz kolej na niego ,popieram cię całkowicie,należy ci się jakaś odskocznia od samych problemów, pozdrawiam serdecznie
-
Mam wiadomość dla wszystkich WAS dobrze mi życzących.
Od dawna piszecie, że muszę pomyśleć o sobie!
Postanowiłem, że tak jak na forum zrobiło się rewolucyjnie tak i ja zrobię rewolucję!
Kupiłem prze neta i zapłaciłem więc już nie ma odwrotu....
A nie napisałem co kupiłem?
A to ze szczęścia.
Kupiłem bilet!
BARDZO WAŻNY DLA MNIE BILET
ciekawi na co?
-
karola0704 sory, że to powiem ale kiedyś na forum u nas ktoś pisał straszne rzeczy o szpitalu w Pile. To co piszesz to tylko potwierdza. jest tam "doktor" który torturuje pacjentów takimi tekstami "najgorszy", "jak dożyje" itp. Poszukam i jak znajdę to wstawię ci cytat.
Moim zdaniem musisz uciekać stamtąd. Napisz z której strony Piły mieszkasz to coś tu wspólnie poradzimy