Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • Witajcie moi kochani:))
    Wreszcie mogę z Wami pisać:), odblokowali konto, chociaż był to problem z serwerem, ale najważniejsze , ze jestem.
    Cieszę się, że wstawiliście się za mną, bardzo Wam dziękuję:)
  • 11 lat temu
    CZAROWNICO nasza Kochana już nie mogę się doczekać , kiedy do nas wrócisz!!!
  • ile muszą wycierpieć nasi bliscy przez to cholerstwo a razem z nimi i my cierpimy :(
  • Tate zostawili na oddziale, wstepna diagnoza- nagromadzilo mu sie wewnatrz ropy, jesCze teraz na noc go nacinali zeby mialo gdzie to splynac, biedny
  • witajcie dawno mnie tu nie było uśmiałam sie jak pisaliście o tym ptaku i ptasiej grypie :)
    u Nas bez zmian czekamy na telefon z Bydgoszczy kiedy teściowa ma się zgłosić na oddział na radio i chemioterapię ale czuję się znowu gorzej wszystko ją boli tak jak przed operacją w styczniu i nawet mówi że boli ją klatka piersiowa ja nie wiem czy ta chemia dojdzie do skutku
    pozdrawiam Wszystkich
  • Witajcie jednak nie idziemy do lekarza w srode, tata pokazal mi dzis brzuch- napuchniety i siwy... pojechalismy na pogotowie 2 godz temu, przewiezli go do szpitala i teraz kwitne na izbie przyjec z rzeczami dla niego i tez dla pewnosci czy go zostawia na oddziale... uwielbiam to czekanie na izbie! Ech...
  • 11 lat temu
    margo16 już nie wiem jak z nimi gadać chyba zamienię marchewkę na kijek na KIJ raczej.! Margo nie zrzucaj tego na starość ciebie też obsztorcuję zrób poziom wapnia ........i nie rób z siebie wapniaka ......na litość Boską ,bo jak się za was wezmę to zobaczycie ! Kocham Was wszyskich i tak mi się marzy spotkanie razem na przyrodzie w pięknym miejscu...........to byłoby coś!!!!
  • 11 lat temu
    heniek - naprawdę posłuchaj się rady renesme ja miałam to samo tylko mnie bolała kość biodrowa zrobiłam scyntygraf i jest wszystko ok z kośćmi a mnie dalej boli - a niech sobie boli to pewnie starość:) ale przynajmniej przestałam myśleć o najgorszym Pozdrawiam Cię cieplutko
  • 11 lat temu
    no i wyjaśniło się i dobrze to jednak wina komputera czarownicy, przecież nikt by nie robił sobie "jaj" z poważnych jak my ludzi
  • 11 lat temu
    nareszcie progres w sprawie czarownicy .........bo już ptak kołował nad forum :) Czarownica wskakuj na swoją miotłę i przybywaj wszyscy czekamy na ciebie z niecierpliwością. Remil wyjdziesz w końcu ze swojej norki ? Co u Taty? Gadaj ! Heniek co z twoim barkiem ? Zrób scyntygrafię może coś pokaże ...... poziom wapnia w surowicy sprawdzałes ? Pewnie nie !

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat