Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Użytkownik @bbb napisał:
Sierotko przecież w Lublinie jest neurochirurgii słynna na całą Europę. Jest tam chyba prof. Trojanowski o ile dobrze pamiętam.
Dzięki za nazwisko .Tylko ten Lublin ...hm nie ma za dobrych notowań jesli chodzi o operacje na kregosłupie.Ale odnosnie tego specjalisty nie mam info ,ale zasiegne .Pozdrawiam i dziekuję :):)
-
jak dla mnie nie ma różnicy zbytniej co jemy moja teściowa tyle co w życiu najadła kapusty to mało kto naprawdę a co i tak ma to cholerstwo są osoby które dbają o siebie uprawiają sport mają zróżnicowaną dietę nie palą nie piją a i tak chorują na tego pasożyta a są i tacy co tak naprawdę życie mają w .... nie interesuje ich co jedzą piją litry alkoholu palą 2 paczki dziennie i żyją wiele lat i gdzie tu sprawiedliwość
-
http://zdrowieznatury.blox.pl/2012/11/KAPUSTA.html wysyłam jeszcze raz i będę wszystkich odpytywać:)) Co o tym sądzicie?
-
Czarownica szukałam go ale nie moge poszukać a z chęcią bym go przeczytała
-
Heniek, dziękuję:)
Beatko musisz tatę przygotować ponownie, chciała bym napisać coś innego, ale jeśli były nacieki to raczej nic się nie zmieni, no , chyba, że cud:). Jest jeszcze jedna możliwość, zły odczyt wyników, oby tak było:).
Teraz pytanie do wszystkich, kto przeczytał link który poleciłam???????
-
Heniu już nie raz mnie wspierałeś, dziękuję!Co najgorsze, ja to wszystko wiem!
Ale jak tata poszedł w lutym do szpitala, to w zasadzie już wtedy byliśmy psychicznie przygotowani (albo nam się wydawało ? ) na fakt życia bez pęcherza.Całe forum śledziłam i tacie czytałam, a tu nagle jeszcze zmiana decyzji ordynatora I PĘCHERZ wówczas zostawili.
Czyli WTOREK będzie decydujący!
-
Sierotko przecież w Lublinie jest neurochirurgii słynna na całą Europę. Jest tam chyba prof. Trojanowski o ile dobrze pamiętam.
-
Czarownico, bałam się ,że tak napiszesz...we wtorek ta wizyta i pewnie wszystko będzie jasne...ale On tak się cieszy teraz...,że ma jeszcze ten pęcherz...
A może to były wyniki z tego momentu jak była operacja?a może będzie teraz inny wynik...Chyba za dużo tych a może...
-
KOchani Wy wszystko wiecie podpowiedzcie jakiegoś neurochirurga dobrego tak w rejonie Lublin Warszawa .
-