Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 10 lat temu
    Moim zdaniem admin powinien Ciebie Elisa60 zbanować.Jesteś natarczywą osobą ,nie pomagasz tylko szkodzisz.Gdybys miała czyste intencje radząc poprzestałabyś na zamieszczeniu informacji dot produktu.Ty natomiast agresywnie atakujesz tutaj forumowiczów wypisując bzdety o wyrokach .Gdybyśmy słuchali takich rad a nie sięgnęli z lekarzami po rozwiązania mądre medyczne mój mąż by nie żył.Jak Ty masz lek na niesmiertelność to kimkolwiek jesteś ,trzeba zgłosić Ciebie conajmniej do nagrody Nobla. Po z tym nie nazywaj ludzi tutaj sępami ,sępem jest ktoś kto chce sprzedać jakiś produkt posługując się naciskami poniżej pasa w celu osiągnięcia zysków.Jesteś taką osobą w moim przekonaniu bezwzgledną.Ludzie mają wiedzę ,czytają i sami podejmą decyzję ,czy chcą się leczyć i jakimi metodami. ......"",ja nie po to tu się zarejstrowałam,żeby bardzo chorych ludzi okradać , sumienia bym nie miała ,tylko po to żeby im życie uratować i przedłużyć......" Jesteś tutaj po to by nie tylko osiągać zysk ,ale wprowadzać zamieszanie. Mam nadzieję ,że admin w krótkim czasie uniemożliwi Tobie pisanie na tym forum.
  • iwona73 to bardzo dobrze, że wszystko ok:), najlepiej upewnić się u lekarza i można spokojnie spać:)
  • elisa60 rak to Nie Wyrok :P można z nim wygrać
  • 10 lat temu
    Moi drodzy. Byliśmy na usg,wszystko ok.Skrzepu nie ma,po prostu lekarz mówił,że będzie męża to boleć,ponieważ było głęboko w ścianie pęcherza "skrobane",Ale z dnia na dzień będzie lepiej.No i faktycznie,co prawda bierze leki rozkurczowe i przeciwbolowe .
  • 10 lat temu
    witaj dona cieszę się razem z Tobą że wszystko jest dobrze oby tak dalej. A ja byłam dzisiaj u onkologa badała mnie i wszystko ok no i dała mi skierowanie na markery i całą morfologię łącznie z OB dzisiaj było już zbyt póżno ale w środę podejdę i zrobię te badania. Aha no i z powodu że nie mogę zrobić TK to mam zrobić sobie USG nawet dała mi namiary na lekarza oczywiście prywatnie bo ponoć ma najlepszy aparat i tak sobie nabijają portfele podsyłaniem pacjentów. Och szkoda mówić jestem oburzona na to wszystko, jedno dziadostwo. Ale Ciebie mocno ściskam :D
  • Witam ELISA TU JEST FORUM DLA LUDZI Z PROBLEMAMI rakowymi a rak to nie wyrok chcesz zarabiać na ludzkiej krzywdzie to nie tu nie szukaj naiwnych trzeba mieć tupet żeby z taką propozycją tu wychodzić na prywate
  • 10 lat temu
    Iwona73 co z mężem, ja też uważam że musiało się coś przytkać i radziłabym iść do lekarza który robił tur, pozdrawiam serdecznie
  • 10 lat temu
    elisa60 jeśli masz coś konkretnego co może pomóc ludziom to pisz tutaj niech wszyscy z tego korzystają ,chyba że handlujesz złudzeniami to daj nam spokój i nie mąć ludziom w głowach
  • 10 lat temu
    Heniek pozdrowienia dla ciebie z mokrej Polski, a co do słoneczka to pewnie jak będzie dobrze to może latem nas ogrzeje, a wcześniej to zobaczymy, baw się dobrze i wypoczywaj,życzę zdrówka
  • 10 lat temu
    Bolek1950 dziękuję ci bardzo za rady i kupię sobie i liść brzozy i ziarna jałowca, trzeba próbować wszystkiego byle by się poprawiło, pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat