Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Moim zdaniem admin powinien Ciebie Elisa60 zbanować.Jesteś natarczywą osobą ,nie pomagasz tylko szkodzisz.Gdybys miała czyste intencje radząc poprzestałabyś na zamieszczeniu informacji dot produktu.Ty natomiast agresywnie atakujesz tutaj forumowiczów wypisując bzdety o wyrokach .Gdybyśmy słuchali takich rad a nie sięgnęli z lekarzami po rozwiązania mądre medyczne mój mąż by nie żył.Jak Ty masz lek na niesmiertelność to kimkolwiek jesteś ,trzeba zgłosić Ciebie conajmniej do nagrody Nobla.
Po z tym nie nazywaj ludzi tutaj sępami ,sępem jest ktoś kto chce sprzedać jakiś produkt
posługując się naciskami poniżej pasa w celu osiągnięcia zysków.Jesteś taką osobą w moim przekonaniu bezwzgledną.Ludzie mają wiedzę ,czytają i sami podejmą decyzję ,czy chcą się leczyć i jakimi metodami.
......"",ja nie po to tu się zarejstrowałam,żeby bardzo chorych ludzi okradać , sumienia bym nie miała ,tylko po to żeby im życie uratować i przedłużyć......"
Jesteś tutaj po to by nie tylko osiągać zysk ,ale wprowadzać zamieszanie.
Mam nadzieję ,że admin w krótkim czasie uniemożliwi Tobie pisanie na tym forum.
-
iwona73 to bardzo dobrze, że wszystko ok:), najlepiej upewnić się u lekarza i można spokojnie spać:)
-
elisa60 rak to Nie Wyrok :P można z nim wygrać
-
Moi drodzy.
Byliśmy na usg,wszystko ok.Skrzepu nie ma,po prostu lekarz mówił,że będzie męża to boleć,ponieważ było głęboko w ścianie pęcherza "skrobane",Ale z dnia na dzień będzie lepiej.No i faktycznie,co prawda bierze leki rozkurczowe i przeciwbolowe .
-
witaj dona
cieszę się razem z Tobą że wszystko jest dobrze oby tak dalej. A ja byłam dzisiaj u onkologa badała mnie i wszystko ok no i dała mi skierowanie na markery i całą morfologię łącznie z OB dzisiaj było już zbyt póżno ale w środę podejdę i zrobię te badania. Aha no i z powodu że nie mogę zrobić TK to mam zrobić sobie USG nawet dała mi namiary na lekarza oczywiście prywatnie bo ponoć ma najlepszy aparat i tak sobie nabijają portfele podsyłaniem pacjentów. Och szkoda mówić jestem oburzona na to wszystko, jedno dziadostwo.
Ale Ciebie mocno ściskam :D
-
Witam ELISA TU JEST FORUM DLA LUDZI Z PROBLEMAMI rakowymi a rak to nie wyrok
chcesz zarabiać na ludzkiej krzywdzie to nie tu nie szukaj naiwnych trzeba mieć tupet żeby z taką propozycją tu wychodzić na prywate
-
Iwona73 co z mężem, ja też uważam że musiało się coś przytkać i radziłabym iść do lekarza który robił tur, pozdrawiam serdecznie
-
elisa60 jeśli masz coś konkretnego co może pomóc ludziom to pisz tutaj niech wszyscy z tego korzystają ,chyba że handlujesz złudzeniami to daj nam spokój i nie mąć ludziom w głowach
-
Heniek pozdrowienia dla ciebie z mokrej Polski, a co do słoneczka to pewnie jak będzie dobrze to może latem nas ogrzeje, a wcześniej to zobaczymy, baw się dobrze i wypoczywaj,życzę zdrówka
-
Bolek1950 dziękuję ci bardzo za rady i kupię sobie i liść brzozy i ziarna jałowca, trzeba próbować wszystkiego byle by się poprawiło, pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka