Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • 10 lat temu
    a u nas kolejne usg i nadal wszystko w jak najlepszym porządku. pozdrawiam wszyyyyyystkich, trzymajcie się :)
  • 10 lat temu
    Heniek napisz co u ciebie ,wiem że jesteś jeszcze w Irlandii ale masz dostęp do kompa więc napisz co tam robisz, jak się czujesz, czy wnuki dają ci popalić i jak jest Irlandia ,pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka
  • 10 lat temu
    Margo co z twoimi wynikami ,czemu nic nie piszesz,mam nadzieję że są dużo lepsze, napisz mi też czy i tobie zatyka się ten cholerny wężyk i jak często bo mnie zawsze rano i niekiedy jest dzień że w ogóle a niekiedy kilka razy, zrobiłam mocz na posiew i czekam na wynik do piątku,może to bakterie dają mi popalić,zobaczymy, na razie funkcjonuję,gorączka jest mniejsza po wymianie wężyka, może będzie dobrze,pozdrawiam cię serdecznie i daj znać co u ciebie, życzę zdrówka,pa
  • 10 lat temu
    Witam wszystkich Karola nie mogę ci pomóc z tymi białymi kuleczkami bo nigdy takich nie miałam, jeśli miałam to czerwone krosteczki i swędzące strasznie,ale to szybko mijało po umyciu białym mydłem i posmarowaniem kremem do stomii i nałożeniu nowej płytki, może ktoś to miał to się odezwie i wam pomoże,co do zmiany płytek to jestem na forum dość długo i twoja teściowa jest pierwszą taką osobą,która nie chce sama tego robić,oby nigdy nie spotkało ją coś gorszego bo ona was zatruje swoją osobą,współczuję wam i życzę wytrałości, pozdrawiam serdecznie
  • Witajcie :) Dawno mnie ty nie było ale jakos nie miałam okazji a przez ostatnie parę dni walczyliśmy z przeziębieniem i niestety przegrywamy ale nie damy się :) Teściowej nadal zmieniamy worki bo już nie mam siły tłumaczyć mówić prosić grozić poczekam do listopada i chce zobaczyć co jej lekarz powie na kontroli powinni jej kazać worek odkleić i powinni ją tam opierniczyć :) Ale korzystając z okazji chciałabym Wam się coś spytać otóż zauważyliśmy że od jakiegoś czasu wokół stomii robi się takie białe coś jakby kuleczki tego nie idzie umyć i teściowa mówi że jak to chce umyć to boli wiecie co to może być? Dziękuję bardzo za odpowiedź Pozdrawiam wszystkich :)
  • policzmysie czuwa:)) Dziękujemy:)
  • Wedle sugestii- zrobione :)
  • 10 lat temu
    Zwracam się do administratora by zablokował tą osobę" elisa60" bo dosyć że nie pomaga to mąci na wielu forach i ubliża ludziom chorym a jest typową hieną , na każdym forum wypisuje co innego byle by zarobić, takich ludzi nam tu nie potrzeba, pozdrawiam wszystkich serdecznie oprócz tej osoby
  • elisa 60 Skoro masz tak cudowny lek to czemu onkologia pęka w szwach i są tak długie kolejki a co do straty ja straciłem żonę w 2013 r i nie było ratunku chodzi mam bardzo dobre wtyki A SĘPEM TO JESTEŚ TY BO ŻERUJESZ NA LUDZIACH i nie rób tu za mieszania
  • 10 lat temu
    Moim zdaniem admin powinien Ciebie Elisa60 zbanować.Jesteś natarczywą osobą ,nie pomagasz tylko szkodzisz.Gdybys miała czyste intencje radząc poprzestałabyś na zamieszczeniu informacji dot produktu.Ty natomiast agresywnie atakujesz tutaj forumowiczów wypisując bzdety o wyrokach .Gdybyśmy słuchali takich rad a nie sięgnęli z lekarzami po rozwiązania mądre medyczne mój mąż by nie żył.Jak Ty masz lek na niesmiertelność to kimkolwiek jesteś ,trzeba zgłosić Ciebie conajmniej do nagrody Nobla. Po z tym nie nazywaj ludzi tutaj sępami ,sępem jest ktoś kto chce sprzedać jakiś produkt posługując się naciskami poniżej pasa w celu osiągnięcia zysków.Jesteś taką osobą w moim przekonaniu bezwzgledną.Ludzie mają wiedzę ,czytają i sami podejmą decyzję ,czy chcą się leczyć i jakimi metodami. ......"",ja nie po to tu się zarejstrowałam,żeby bardzo chorych ludzi okradać , sumienia bym nie miała ,tylko po to żeby im życie uratować i przedłużyć......" Jesteś tutaj po to by nie tylko osiągać zysk ,ale wprowadzać zamieszanie. Mam nadzieję ,że admin w krótkim czasie uniemożliwi Tobie pisanie na tym forum.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat