Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
a u nas kolejne usg i nadal wszystko w jak najlepszym porządku. pozdrawiam wszyyyyyystkich, trzymajcie się :)
-
Heniek napisz co u ciebie ,wiem że jesteś jeszcze w Irlandii ale masz dostęp do kompa więc napisz co tam robisz, jak się czujesz, czy wnuki dają ci popalić i jak jest Irlandia ,pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka
-
Margo co z twoimi wynikami ,czemu nic nie piszesz,mam nadzieję że są dużo lepsze, napisz mi też czy i tobie zatyka się ten cholerny wężyk i jak często bo mnie zawsze rano i niekiedy jest dzień że w ogóle a niekiedy kilka razy, zrobiłam mocz na posiew i czekam na wynik do piątku,może to bakterie dają mi popalić,zobaczymy, na razie funkcjonuję,gorączka jest mniejsza po wymianie wężyka, może będzie dobrze,pozdrawiam cię serdecznie i daj znać co u ciebie, życzę zdrówka,pa
-
Witam wszystkich
Karola nie mogę ci pomóc z tymi białymi kuleczkami bo nigdy takich nie miałam, jeśli miałam to czerwone krosteczki i swędzące strasznie,ale to szybko mijało po umyciu białym mydłem i posmarowaniem kremem do stomii i nałożeniu nowej płytki, może ktoś to miał to się odezwie i wam pomoże,co do zmiany płytek to jestem na forum dość długo i twoja teściowa jest pierwszą taką osobą,która nie chce sama tego robić,oby nigdy nie spotkało ją coś gorszego bo ona was zatruje swoją osobą,współczuję wam i życzę wytrałości, pozdrawiam serdecznie
-
Witajcie :)
Dawno mnie ty nie było ale jakos nie miałam okazji a przez ostatnie parę dni walczyliśmy z przeziębieniem i niestety przegrywamy ale nie damy się :)
Teściowej nadal zmieniamy worki bo już nie mam siły tłumaczyć mówić prosić grozić poczekam do listopada i chce zobaczyć co jej lekarz powie na kontroli powinni jej kazać worek odkleić i powinni ją tam opierniczyć :)
Ale korzystając z okazji chciałabym Wam się coś spytać otóż zauważyliśmy że od jakiegoś czasu wokół stomii robi się takie białe coś jakby kuleczki tego nie idzie umyć i teściowa mówi że jak to chce umyć to boli wiecie co to może być?
Dziękuję bardzo za odpowiedź
Pozdrawiam wszystkich :)
-
policzmysie czuwa:))
Dziękujemy:)
-
Wedle sugestii- zrobione :)
-
Zwracam się do administratora by zablokował tą osobę" elisa60" bo dosyć że nie pomaga to mąci na wielu forach i ubliża ludziom chorym a jest typową hieną , na każdym forum wypisuje co innego byle by zarobić, takich ludzi nam tu nie potrzeba, pozdrawiam wszystkich serdecznie oprócz tej osoby
-
elisa 60 Skoro masz tak cudowny lek to czemu onkologia pęka w szwach i są tak długie kolejki a co do straty ja straciłem żonę w 2013 r i nie było ratunku chodzi mam bardzo dobre wtyki
A SĘPEM TO JESTEŚ TY BO ŻERUJESZ NA LUDZIACH i nie rób tu za mieszania
-
Moim zdaniem admin powinien Ciebie Elisa60 zbanować.Jesteś natarczywą osobą ,nie pomagasz tylko szkodzisz.Gdybys miała czyste intencje radząc poprzestałabyś na zamieszczeniu informacji dot produktu.Ty natomiast agresywnie atakujesz tutaj forumowiczów wypisując bzdety o wyrokach .Gdybyśmy słuchali takich rad a nie sięgnęli z lekarzami po rozwiązania mądre medyczne mój mąż by nie żył.Jak Ty masz lek na niesmiertelność to kimkolwiek jesteś ,trzeba zgłosić Ciebie conajmniej do nagrody Nobla.
Po z tym nie nazywaj ludzi tutaj sępami ,sępem jest ktoś kto chce sprzedać jakiś produkt
posługując się naciskami poniżej pasa w celu osiągnięcia zysków.Jesteś taką osobą w moim przekonaniu bezwzgledną.Ludzie mają wiedzę ,czytają i sami podejmą decyzję ,czy chcą się leczyć i jakimi metodami.
......"",ja nie po to tu się zarejstrowałam,żeby bardzo chorych ludzi okradać , sumienia bym nie miała ,tylko po to żeby im życie uratować i przedłużyć......"
Jesteś tutaj po to by nie tylko osiągać zysk ,ale wprowadzać zamieszanie.
Mam nadzieję ,że admin w krótkim czasie uniemożliwi Tobie pisanie na tym forum.