Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Czarownica super wieści i oby one były zawsze takie dla ciebie i dla nas, jesteś dla nas przykładem wygranej walki z gadem, pozdrawiam
-
Wszystkim bardzo dziękuję i czekam na takie wiadomości od Was:))
Pszczolka16 skąd jesteś?
-
Czarownico, gratulacje!
Gaja a co u Was??
My dzisiaj skończyliśmy 2 serię wlewek. Kontrolna cystoskopia 4 sierpnia.
Tru1978 trzymam kciuki. pozdrowienia
-
pszczolka16 a skąd jesteś? Województwo chociażby?
-
Czarownico, gratulacje! Nie może być inaczej :)
Nic, tylko cieszyć się wiosną i wnukami :)
-
Czarownica44 super wieści nie mogło być inaczej.
Meggi1 przyznam, ze śledzę wasza historię bo jest trochę podobna do naszej. Mój tata po cystoskopi wszystko ok, następna 15 czerwca. Mam nadzieję i wiarę w to że i wszystkie kolejne bedą takie. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź
-
Witam was serdecznie! Czy moglabym prosić o jakiś kontakt do dobrego lekarza,szpitala, cokolwiek. z góry dziękuję
-
Witam wszystkich:)
Jestem po wizycie w onkologii i wszystko jest w porządku:).
Oczywiście tak już zostanie:))
Pozdrawiam wszystkich i życzę takich wyników jak moje:)).
-
Tru1978
u mojego męża dokładnie taki sam schemat
-
Witam serdecznie. Mam pytanie do osób które przechodziły terapie wlewkami BCG, jaki schemat leczenia lekarz Wam zaproponował. Chodzi o mojego tatę. Miał 6-tygodniowy kurs indukujący z zastosowaniem wlewek. Pierwszy kurs uzupełniający podawany był po 3 miesiącach od kursu indukującego i składał sie z 3 wlewek podanych w tygodniowych odstępach. Kolejne podtrzymujące kursy BCG maja być podawane co 6 miesięcy i składać się trzech wlewek. I co mnie trochę martwi ze niektórzy piszą o kuracji wlewkami przez pierwszy rok co trzy miesiące nie wiem czy ten odstęp 6 miesięczny nie jest za długi tak krótko po pierwszym TURT