Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Witam wszystkich
Janek24 jak jest wszystko w porząsiu to chemie też przetrzymasz są osoby starsze i bardziej wyczerpane i wytrzymują To my też wytrzymamy ją
Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka i powodzenia
-
Witajcie kochani jakiś czas nie było mnie na forum,przez jakieś dziwne powikłani . Najpierw wymioty i zachwiania żona prowadziła mnie jak pijanego,potem temperatura dreszcze.rano piżama jak bym wyszedł z wanny.Lekarze stwierdzają , że pole po operacyjne w porządku nerki czyste ,dostałem antybiotyk i na razie spoko ,Dzisiaj byliśmy na spacerze jeszcze trochę mi się kręci a tak wszystko dobrze.5.10 zaczynam chemię,myślę że zniosę to dobrze .Pozdrawiam Bolka,Janka Rozę,Heńka, oczywiście pozostałą gwardie również
-
Bolek masz racje, przy takim jedzeniu to mąż Eliee moment nabierze sił. Jedzonko ekstra.
-
Roza ale my tak daleko od siebie nie mieszkamy to tylko 230 km nawet autobus kursuje Bydgoszcz Wrocław przez mój Powiat Dalej mają Dona Eliee no i jeszcze kogoś by dobrał na spotkanie :)
Eliee Przy takim pokarmem to jeszcze trochę to Mąż sam wyjdzie na spacer z pieskiem Taką opiekę mieć to majątek I tak trzymaj
Pozdrawiam cię cieplutko
:)
-
Eliee , miło się czyta Twoje słowa. Uważaj żeby pies nie zwiał, mąż by Ci nie darował. Spacery to nie tylko ruch fizyczny , ale także odświeżenie umysłu.Pogoda faktycznie piekna, chociaz rano były zaledwie 2 stopnie. Równiez przesyłam buziaki.
-
Janek-wiem , ze jest slonecznie bo na mnie spadl obowiazek wyprowadzania psa ;). A owczarki niemieckie sa niegrzeczne ( no moze nie wszystkie). Ciagnie , skacze ... na mnie , ale jakos nam wychodza te spacery.Dobrze , ze nie ucieka i zawsze spoglada czy ide za nia. A z taka gracja biega , nastepnym razem porobie zdjecia. A mezowi... zeszla opuchlizna ze stop. Pojawila sie jeszcze na Ursynowie w klinice ( pierwsze dni sierpnia ).Mowiono, ze to z powodu niedoborow bialka. // Kupuje mu przede wszystkim ( w miare mozliwosci ) jedzenie naturalne, bez konserwantow, polepszaczy, nadmanganianow potasu , antybiotykow. Jajka i drob ekologiczny, do smaku upieczony boczek ...ale tez oryginalny ser francuski ( duza zawartosc bialka) , serek kozi, udka krolika , pulpeciki mieso plus jajko itp...lubi tez chalwe z kawa, soki naturalne , sliwki suszone , zurawine, jogurty, mleko z ekologicznymi platkami owsianymi, z kasza jaglana...chleb z zurawina ...//smieci nie kupuje. Pozdrawiam Janku ...Bolka , Roze, Done i wszystkich innych tez.Buziak <3
-
Eliee marzenie się spełniają trzeba tylko mocno chcieć. Jeśli chodzi o bakterie niema na to cudownego i uniwersalnego sposobu. Mój lekarz mówi że uryna i kał bardzo się nie lubią. Dlatego jesteśmy skazani na zakazeinia bakteryjne. Tak mówią statystyki. Pozdrawiam serdecznie i cieplutko w tak piękny słoneczny dzień
-
Witam i dzięki Bolek za miłe słowa.Pewnie że fajnie byloby spotkac się e realu.Szkoda ,że dziela nas takie odległości.Tylko z Jankiem mieszkamy bardzo blisko siebie. Wszystkim miłego dnia życze. Bolek to juz nieżle , zjadłeś śniadanie , widac,że masz silny organizm ,skoro tak szybko wracasz do siebie. Dzielny facet z Ciebie
-
Witaj Mawa ja się leczę we Wrocławiu Wlewki brałem w 2006 do 2010 później mitomycynę C.a obecnie chemia Pisz na Emal bolek1950@wp.pl.
Pozdrawiam :)
-
Witam wszystkich cieplutko
Ja już się czuje lepie śniadanie zjedzone to warze
Roza dzienki za wsparci jesteś nie zastąpiona Kumpela aby tak dalej to chyba ta kawa będzie mam nadzieje że kiedyś sie w grupce spotkamy
Pozdrawiam cię cieplutko