Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 9 lat temu
    Dona -ciesze sie i od razu lepiej patrze i na nasza sytuacje :) <3
  • To super. Tak trzymać. Musimy iść w Twoje ślady. Więcej informacji w takim stylu Pozdrawiam. ja
  • Witajcie ,mam już wynik,dzięki za trzymanie kciuków i to pomogło bo onkologicznie jest wszystko ok, mam problem z nerką i muszę iść do nefrologa a że mam tylko jedną to muszę o nią dbać,na nfz czeka się długo więc muszę znaleźć prywatnie,może zna ktoś nefrologa z okolic Krakowa, cieszę się bardzo że następny rok jest dobrze zaliczony i oby ich było jak najwięcej czego życzę sobie i wszystkim chorym na tym forum i na innych , pozdrawiam was wszystkich serdecznie i życzę zdrówka
  • Dona wszystko będzie ok trzymam kciuki jak wszyscy na forum. Pozdrawiam serdecznie i powodzenia
  • 9 lat temu
    Dona-trzymam za Ciebie kciuki i jestem myslami z Toba! Trzymaj sie!!!
  • Kochani dzięki za wsparcie i ciepłe słowa,jak będę po chemii , to napisze jakie to wrażenie .Dona masz rację co do posiewu ,mój lekarz za każdym razem przed wizytą kontrolną zleca badanie moczu ogólne i na posiew.Na razie wybryki temperatur przestały istnieć ,życzę Wszystkim jak najlepszych wyników i zdrówka . pozdrawiam
  • 9 lat temu
    dona będzie dobrze bo innej możliwości nie ma. Daj koniecznie znać jak wyniki. pozdrawiam
  • Witaj Dona Cały czas trzymam kciuki za dobry wynik z TK i mam taką nadzieje że będzie ok Ja się na razie nie daje dla chemy a co dalej to ciężko co powiedzieć bo to osłabia organizm czuję sie trochę osłabiony . Pozdrawia cię cieplutko spokojnej nocki :)
  • Witam wszystkich i pozdrawiam Jutro jadę po wyniki z tk , boję się bardzo bo albo będzie następny rok spokojny albo się zacznie ,proszę trzymajcie kciuki za dobre wyniki ,nockę mam z głowy. Bolek trzymaj się,całym sercem jestem z tobą i wiem że dasz radę . Moi drodzy piszecie o częstych gorączkach, zróbcie posiew z moczu bo na pewno są to bakterie a przy posiewie wystawiany jest anybiogram i lekarz wie jaki dać antybiotyk by bakterię zwalczyć a tak to daje w ciemno antybiotyki i bakteria może siedzieć dalej. Pozdrawiam i życzę zdrówka
  • Panowie widzę że chumor dopisuje. Tak trzymać. Optymizm to jest najważniejsze. Nie damy się gadom.Pozdrawiam i powodzenia.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat