Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Hej
Do odsprzedania mam ok. 120 szt. worków do zbiórki moczu 500ml, dren 50cm firmy Coloplast (Conveen Security+), po cenie 4zl/szt.
Kontakt 660205624
Lokalizacja Bielsko-Biała
sposób odbioru i płatności - do ustalenia
-
Witam nie było mnie jakiś czas na forum ,a to ze względu na pierwszą chemię,po której moje samopoczucie nie jest za cudowne .Kochani czy ktoś miał takie przypadłości ,mianowicie jestem bardzo głodny mój żołądek domaga się jedzenia co 1,5 godziny bo jak nie to cholernie boli.Już nie wiem co jeść ,bo te wszystkie serki wędliny drobiowe wychodzą mi bokiem,zjadłbym grzanej kiełbasy a nie mogę .Bolek Ty jesteś ekspertem w chemii napisz jak to jest ,teraz mnie często muli i mam odruchy wymiotne.Jutro czeka mnie następna chemia ,będzie gorzej?Trzymam kciuki za Janka mecz to Ty wygrasz jutro nie ma innej opcji .Życzę Wszystkim wygranego meczu z tym gadem
-
Janek strach przed operacją to normalne ale wreszcie będziesz miał problem gada z głowy, każdy dzień po operacji będzie przybliżał cię do zdrowia ,każdy dzień będzie lepszy i będziesz zdrowy,trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze i dołączysz do nas wyzdrowieńców, pozdrawiam serdecznie
-
Janek
Jestem z tobą i walcz z gadem Trzymam kciuki
Pozdrawiam
-
Janku, ja równiez bede wspierała Ciebie myslami. Powodzenia.
-
Janku będę trzymać kciuki. Jutro będzie Twój mecz z gadem który Ty wygrasz :) pozdrawiam Cię ciepło i przesyłam pozytywną energię
-
Jestem na oddziale. Robię badania. Jutro operacja. Coraz większy lęk. No i meczu nie zobaczę. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. ja
-
Bolek - bardzo Ci dziękuję za informację, na pewno zapytam lekarzy co i jak ;)
-
Dona 1955
02 07 to data mojego slubu.W tym roku minęło 32 lata.Zyczę Tobie i sobie takich 02 07 nieskonczenie wiele <3
Pozdrawiam serdecznie :)
-
kaja1
przed podjęciem pracy dokładnie zapoznałem się z przepisami ZUS.Mozna pracowac przy całkowitej niezdolnosci.Zasiłku pielęgnacyjnego nie biorę.Zaraz po podjęciu pracy powiadomiłem ZUS i mam pomniejszoną rentę na czas pracy.Oni mają swoje przeliczniki o ile zmniejszyc.Czyli pieniądze ZUS-owi juz oddaję.Wszystko jest legalnie i zgodnie z przepisami.
Pozdrawiam :)