Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Witaj betibeti. Tam powinien podany być numer pod który można uzyskać ogólną informację .nie wiem jak teraz to dokładnie wygląda ,ale kiedyś można było rozmawiać nawet po polsku.Nie wiem jak teraz to jest dokładnie.Historia choroby musi byś przetłumaczona.Dosyć trudno poszukać osobę która tłumaczy ze względu na terminologię medyczną. W tej klinice leczył się leczył się ktoś z rodziny znajomej mojej córki.
-
I niw mogę tam znaleźć meila:(
-
roza123 dziekuje napisze do nich jutro! Tylko najpierw zrobic opłatę czy wyslac juz jego wyniki?
-
Witaj Beti To jest najgorsze zęby psychika nie siadła a włosy to odrosną A dwie chemie jak się trochę przerwy będzie to nic wielkiego chemia dość długo działa
Pozdrawiam
-
Witaj betibeti. Może szukajcie pomocy ,a przynajmniej konsultacji w Berlinie.Oni maja tam świetną klinikę Charite. Można wejśc na ich stronę i zorientowac się w temacie.Wiem ,że za niewielkie pieniądze można przesyłać przetłumaczona historie choroby z pytaniem o prawidłowość leczenia Pozdrawiam
-
Czesc wszystkim :)
Dzięki Bolku ze pytasz. U nas kiepsko. Tzn psychicznie. Tato dostal neutropenii i byl w szpitalu- odpadna 2 ramiona chemii. Dzis scinalismy wlosy- znowu dol, zawsze mial piekne i geste. Szukam kliniki w Szwajcarii- slyszal ktos z Was o Hirslanden? Boje sie. Bo jak chemia tego nie zatrzyma to on sie psychicznie nie podniesie...
-
-
Witam Cię Bolku ,mam prośbę podpowiedz mi co to jest priv i jak na to wejść ,bo ja to jestem z pogranicza atari
-
Witaj Janek Dziękuje
Masz na priv
Pozdrawiam
-
Witam Wszystkich na forum a szczególnie Bolka dobrego ducha tej strony ,który zawsze potrafi doradzić ,wyhamować panikę a także znależć wyjście z najtrudniejszej sytuacji.Bolek ciesze się że została ci tylko jedna chemia ,niestety przede mną jeszcze 4, bo jak wytłumaczyła mi p.dr to moja chemia składa się z 2 cyklów to przy czterech zaleconych chemii to jest 8 podań ,ale na razie znoszę ją w miarę dobrze następną mam 21.11 w CO Bydgoszczy. Pozdrawiam cię serdecznie