Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • Beti Tak da się przełożyć na święta większość pacyjętów jest wypisywana do domu Tylko wcześniej zgłość to lekarzowi który podaje chemie
  • Bolku a wiesz moze czy da sie przełożyć chemie...? Mijemu ojcu duza chemia wypada .. W swieta. Rowni w wigilię. I cale swieta w szpitalu...
  • Bolek gratulacje;)
  • 9 lat temu
    Bolek, bardzo sie ciesze-GRATULUJE dobrych wynikow <3 <3 <3
  • Beti nie wiem tylko był zadowolony że nie ma wzrostu że zostało zatrzymanie wzrostowi A ja już z nim nie będę sie widział bo ja już koniczne w piąte
  • moj tato tez ma rozpisana na 6 miesiecy tylko on bierze duzy cykl co 28 dni a mniejsze co tydzien
  • Bolku a nie wiesz czy mu sie zmniejszyly?
  • Beti jeśli tata bierze chemie to zatrzyma tego gada jest zemną na chemioterapii młody gościu który też ma przeżuty na Płucu kręgosłup i wątrobę i ostatnio sie o tym dowiedziałem bo był po TK i wzrosty zostały zatrzymane i on brał chemie raz na dwa tygodnie tak że mu dali przerwę od chemii Może u taty też tak będzie A z tym że on brał 6 miesięcy Pozdrawiam :)
  • Witam Wszystkich Bardzo Dziękuje Wam za te wspaniałe słowa Mimo wszelkich zapewnień przez lekarzy nie byłem pewny do dnia wczorajszego że to nie rak. Pozdrawiam wszystkich :)
  • Bolek gratuluję! Ogromnie sie cieszę! Mij tato za 2 miesiące ma TK a ja sie tak boje ze bedzie tefo jeszcze wiecej... :(

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat