Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • 9 lat temu
    Kochani wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Przede wszystkim dużo dużo zdrówka, wytrwałości , miłości i miło spędzonych chwil w gronie najbliższych:) :D :D :D
  • 9 lat temu
    .
  • 9 lat temu
    Maz dostal 23 grudnia tramal ( 50 mg co 12 godz) i zamiast poprawy, czuje sie gorzej w takim sensie, ze stal sie spiacy i slabszy. Nie chcial brac za czesto pyralginy i to miala byc alternatywa. Chyba bedzie musial to odstawic. Nefrostomia jak zwykle sie zapchala i 23 grudnia wymieniono obie. Podobno przyczyna zapychania jest kamien-wlaczylismy urosept. Przez to , ze jeszcze lyka antybiotyk ma gorszy apetyt, ale podjada czesto choc mniej.../ Wlasnie kaczka z jablkami dochodzi w piekarniku :)Buziaki dla wszystkich P.S. Nasza choinka ;)
  • 9 lat temu
    Kochani w tym szczególnym czasie życzę Wam wiele rodzinnego ciepła,miłości,radości. Oby nadchodzący rok był dla nas wszystkich łaskawy.
  • Wesołych i zdrowych Świat Bożego Narodzenia żadnych złości, dużo cierpliwości a najwięcej miłości,a przede wszystkim błogosławieństwa od Maleńkiego Jezusa kochani;*
  • 9 lat temu
    Kochani, zycze wszystkim Wesolych Swiat , zdrowia i spokoju. Sily w zyciu , dazeniu do celu , zdrowienia. P.S. U nas bez zmian na gorsze. Czyli dobrze. <3
  • Wszystkim chorym oraz tym którzy nas wspierają w zdrowieniu składam życzenia. Życzę dużo cierpliwośći i wytrwałości w pokonaniu gada. A osobą wspierającym niech nie zabraknie tej cierpliwośći gdy będą stać koło nas wspierając w zdrowieniu.Tego wam i sobie życzę. Pozdrawiam. ja
  • Wszystkim życzę tego co by sobie życzył zdrowia zdrowych rodzinnych pogodnych Świąt Bożego Narodzeni oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2016 Aby był szczęśliwszy i zaświeciło nam to spragnione słoneczko którego nam tak często brakuje Tego życzy bolek :)
  • Wszystkim życzę spokojnych, zdrowych i wesołych Świąt, niech będą wyjątkowe dla Was i waszych rodzin:)
  • Kochani nie było mnie tu przez jakiś czas ,to wszystko przez chemię ,ale powoli wychodzę z tego,,jeszcze troche się meczę przy szybkim chodzeniu ,ale myslę ,że to przejdzie .Trochę mi się przytyło ,ale po świetach pomyśle o diecie teraz ciesze sie że powoli mogę jeść prawie wszystko.Moi drodzy z okazji Świąt i Nowego Roku życzę Wszystkim zdrowia ,zdrowia i przede wszystkim zdrowia ,oraz moc prezentów pod choinką ,.dużo uśmiechu ,pogody ducha,i wiary w to że jesteśmy mocniejsi niż raczek

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat