Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Witaj Piotr w Gronie
Rak nie jest zaliczany do choroby zawodowej jego nie nabyłeś w pracy O terę możesz sie starać jak masz jeszcze do tego jakieś inne schorzenia i dużo zależy jak lekarz zrobi opis
Pozdrawiam
-
Czy ktoś może na forum miał orzeczoną chorobę zawodową w związku z wystąpieniem nowotworu pęcherza który jest na liście chorób zawodowych ?
-
Witam, mam 40 lat, nowotwór papillary urothelial pTa - PTis, HG. Obecnie jestem po 17 wlewce BCG.
-
Mawa
Innej opcji nie ma ma być dobrze i gada walić w łeb
<3
-
-
bolek1950 i tak trzymać ! ;)
-
Bolek,wpisy na forum da sie usunac, klikasz sobie opcje edytuj i np wpisujesz kropke, reszte kasujac-wpisu nie ma. Ale wiadomosci prywatne to cos innego.Bo wiadomosc prywatna to...wiadomosc prywatna jak sama nazwa wskazuje. Widzą ją tylko 2 zainteresowane osoby.Nie jest publiczna. W normalnych skryptach forów nie ma nawet mozliwosci podejrzenia co ktos do kogos pisal w prywatnej wiadomosci. Widza to tylko dwie osoby : adresat i nadawca. Zadna trzecia osoba lacznie z administratorem i wlascicielem portalu nie ma takiej mozliwosci. Jesli sie myle...to znajdz na swoim adresie mailowym skad przyszla wiadomosc potwierdzajaca rejestracje i tam napisz. Buziak <3
-
Janek innej opcji nie ma musi być bobrze Tak miałeś rację że są pomyłki w opisach
-
Cześć Bolek gratuluję ,wyniku ,a jednak miałem rację ,że się mylą.Ja zakończyłem chemię ,a wczoraj byłem na usg jamy brzusznej jak na razie wyniki sa dobre 08.02 idę na kontrolę do CO
-
Witam Wszystkich
Bardzo Dziękuje za dobre słowa wsparcia
Pozdrawiam Wszystkich życzę dużo zdrówka <3 <3 <3 <3