Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • 9 lat temu
    .
  • Forum ma wspierać i pomagać. Służyć chorym i ich rodzinom. To jest ostatnie miejsce na takie osobiste wycieczki i przepychanki. Tak więc drodzy Państwo nie róbcie z forum piaskownicy i usuńcie lub edytujcie te nic nie wnoszące posty. Pozdrawiam
  • Hej, co tu się dzieje,ludziska nie kłóćcie się, nie warto życie marnować na kłótnie, nie odchodźcie z forum tylko dalej pomagajcie innym,wg mnie to lepiej aby tego priv. nie było to nie było by takich nieporozumień, pozdrawiam wszystkich i oboje kłócących się.
  • 9 lat temu
    .
  • ,
  • 9 lat temu
    .
  • .
  • 9 lat temu
    .
  • 9 lat temu
    piotr40 Tata miał nowotwór naciekający.
  • Witam Dona ja mam kartę ale nie wiem jaki ma termin Najlepiej zadzwoń do NFZ i się dowiesz A jak nie to lekarz powinien wystawić drugą bo leczenie nie jest zakończone i jest dalej pacjentem onkologicznym A skierowanie powinno być wystawione na bardzo pilne lub pajet onkologiczny jak to wystawiał onkolog Pozdrawiam Cię cieplutko Papa <3 <3

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat