Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • Asia W bajki nie wież wszystkie wyniki są dostarczane pisemnie z potwierdzeniem odbioru Już też takie coś miałem No chyba że w prywatnych szpitalach jest inaczej
  • Bolek dobrze radzi wynik HP jest bardzo ważny i bardzo potrzebny .
  • 9 lat temu
    eh nie wiem niby mała przychodnia a taki burdel..tłumaczył sie tym,że jakby był zły to by mu sami przysłali pff..masakra:(
  • Asia Wynik nie ma prawa zginąć laboratorium jeszcze HP mają Kopije w kompie tylko lekarz posiał ten wynik który odrzynał Niech ci podadzą numer badania i nr tel,i sama zadzwoni
  • 9 lat temu
    ehh mam pytanie mój tato miał dzis wizyte we wrocławiu na pilczyckiej i jakimś cudem zaginął wynik histopatologi...ale lekarz mówił,że jakby była bardzo zla to by dostał wynik na komputer...wykonali mu usg,mocz,i markery nowotworowe..co o tym myslicie?to mozliwe z tymi wynikami?
  • Sawusia ale te tabletki są na receptę jeszcze jeden też dobre Urosept]
  • 9 lat temu
    Witam, Mój tata miał wykonaną operację radykalnego wycięcia pęcherza. Od czasu operacji przez 2 tygodnie bolał go strasznie kręgosłup, tata przyjmował tabletki przeciwbólowe nawet ketonal. Na jakiś czas bóle ustąpiły, ale znowu jest nawrót boleści. Proszę o informację co może być przyczyną boleści. Strasznie się boje o niego
  • Bolku1950, jutro idę do apteki kupić te tablety. Jak masz jeszcze jakieś rady, pisz....to mi przynosi ulgę.
  • sawusia 49 to są tabletki na krwawienia to Cyclonamine ja je brałem pomagały
  • Beata Tak badania i leczenie kliniczne są nie mal w każdym specjalistycznym szpitalu czy klinikach to decydują onkolodzy jak i urolodzy jak rak nie idzie na chemie to kierują na te badania i leczenie No to co za urolog tyle czekał z leczeniem czy z zabiegiem 2 lat chyba ja już tu nic nie pojmuje

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat