Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Zdrowych i Pogodnych Świat Wielkanocnych dla Wszystkich walczących z tym gadem jak i dla ich rodzin śle janek 24.sawusia to nie wkucie w rękę ale w żyłe pod obojczykiem karmią około tygodnia, wkucie robią jak uśpią przed zabiegiem przynajmniej ja tak miałem po tygodniu pozwolili wypić szklankę wody,a potem był okropny kleik ale smakuje jak najlepszy schabowy.nie miałem problemów z przejściem na normalne odzywianie
-
Ja również przyłączam się do życzeń Janka.
<3
-
-
Wesołych i szczęśliwych świąt Wielkanocnych, mokrego dyngusa,smacznego jajka i zdrówka dla wszystkich z naszego forum i ich rodzin.
-
Ja również przyłączam się do życzeń Janka.
Spokoju i zdrowia.
-
Wszystkim chorym zdrowiejącym Oraz tym którzy nas wspierają bez nich to nie miało by sensu Życzę.aby Święta Wielkiej Nocy
były wzorem duchowego wzbogacenia i umocnienia
dającego radość, pokój i nadzieję.
Wszelkiej pomyślności .Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja."Oraz rakowi wspak
-
Witaj Sawusiu49 .Nie traktuj wszystkiego jak dopust Boży.Spójrz na to jak na czynności ratujące życie.Wież mi mężowi będzie obojętne gdzie ma wkłucie lub czy będzie pościł dwa czy więcej dni Ważne że będzie żyć i niech szybko zdrowieje Czego Tobie i mężowi życzę.
-
Sawusia
Czy będziesz mogła być przy mężu to od szpitala zależy nie wszystkie szpitale w puszczają na sale po operacyjną czy na oiom
-
Bolku, dzięki, bardzo mnie uspokoiłeś. Proszę napisz, czy jak przywiozą męża, po operacji będę mogła przy nim być?
-
Sawusia
To nie jest wkuwane w szyje lecz w żyle ręki i lecą kroplówki to maże trwać 3/5 dni zależy kiedy zaczną pracować jelita