Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • Bolku już z nie takimi rzeczami dawałeś radę.I tym razem będzie ok.Nie dajemy się walczymy .W BREW wszystkiemu .Pozdrawiam .
  • Witam janek19646 To tylko się cieszyć i Tak trzymaj Ja też otrzymałem TK u mnie jest gorzej jest wznowa Pozdrawiam
  • Witam . Dziś odebrałem wynik HP .Stwierdzono; RAK JASNO KOMÓRKOWY NERKI(II stopień wg Fuhrman).Utkanie rakowe ograniczone do nerki nie przerasta jej torebki włóknistej .Obecności martwicy ani transformacji sarkomatycznej nie stwierdzono.pT1a NxMx Jadę na konsultacje wygląda że nie jest tak źle Pozdrawiam.
  • Sierotka Dziekuje za odpowiedz :) musi byc dobrze! :)
  • Kala1234 Witaj konsylium składa się z wielu lekarzy różnych specjalizacji i ustala najlepszą metodę leczenia dla pacjenta.To dobrze bądż spokojna wszystko jest ok .Trzymam kciuki za powodzenie :D
  • Dzwonili, że są wyniki histo Taty, ale dziś zbierze się konsylium lekarzy i jutro będą do odebrania. Po co konsylium? To nie jest jakiś zły znak? :(
  • mój tato idzie w środe na operacje wycięcie tych guzów..bardzo się boje :(
  • mój tato idzie w środe na operacje wycięcie tych guzów..bardzo się boje :(
  • bolek1950 dzieki!
  • Kala Tak bedzie sie działo nawet do 3 tygodni podaj coś rozkurczowego i przeciw bólowe np noospe pyrargine bo będą spływać brudy z krwią

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat