Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
janek19646 Ja trzymam sie cały czas nie daje mu sie on mię w żebra ja go w gębę chemiom
Pozdrawiam Wszystkich
-
Bolku,bądź twardy jak zawsze i walcz z dziadostwem ,pozdrawiam i trzymam kciuki.
-
sawusia49
Na pewno nie pisałem ze po kazdej chemii jest lepiej bo ja sie po nich czuje fatalnie Będzie mie mleczko ratowało jak kotka Aby twoje słowa sie sprawdziły Po żyjemy zobaczymy co będzie
Pozdrawiam Cię Cieplutko Pozdrowienia dla Męża
-
Monika M.
Napisz coś więcej czy tato był leczony na raka czy na zapalenie pęcherza prze te 4 lata że teraz nagle jest chemia czy w Czesinej byl robiony TK czy co ? A z kąt wiesz ze ma węzły zajęte Tak mogą byc przeżuty ale nie muszą
-
-
Moniko M To że nie je to jest drobiazg za parę dni apetyt wróci.Najważniejsze to bardzo dużo pić .Woda powinna wypłukiwać to g....o.Im więcej wody wypitej tym szybciej wyjdzie z tego .Muszę ciebie zasmucić ale przerzuty mogą być na jeszcze inne organy Gad potrafi się rozsiać .Życzę wytrwałości w tych zmaganiach
-
Bolku, sam pisałeś, że za każdym razem jest inaczej. Nie będziesz zdychał, a wręcz przeciwnie będziesz czuł się bardzo dobrze.Zobaczysz na pewno tak będzie.
Pozdrawiam Cię serdecznie. <3
-
W szpitalu podczas chemii było OK miał apetyt nie wymiotował i był lekko osłabiony. Po powrocie do domu cały czas śpi i nie chce jeść.
Czy jak ktoś masz przerzuty na węzły chłonne to jest opcja, że mogą być przerzuty jeszcze na inne narządy ?
-
W szpitalu podczas chemii było OK miał apetyt nie wymiotował i był lekko osłabiony. Po powrocie do domu cały czas śpi i nie chce jeść.
Czy jak ktoś masz przerzuty na węzły chłonne to jest opcja, że mogą być przerzuty jeszcze na inne narządy ?
-
Witaj
Monika M.
Tak to jest normalne ze jest osłabiony po chemii takie objawy daje nawet wymioty różne bóle Każdy organizm inaczej toleruje chemie Ja bynajmniej zile znoszę chemię Ja jutro zaczynam i aż sie boje że znów bedę zdychał