Rak pęcherza moczowego

14 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11541 odpowiedzi:
  • Witaj Bolku :Drozumiem dlatego uważam ,że konsultacje są jednak potrzebne z lekarzem ,to tylko moje zdanie.Przechodzilismy też papryczki chili ,oleje lniane sody etc .teraz wiemy ,że interwencja lekarzy była tym ,co dało szanse na dłuższe życie i poprawę ciężkiego stanu.Ale wybór oczywiscie nalezy do każdego osobiscie :D
  • Sioerotko My bierzemy wit c 100 celem zakwaszenia organizmu i to lekarz mi zlecił bo walczę z bakterią O tym też wie onkolog mówi że jest ok Tak masz racje że to sa trochę wydatki jak chodzi o B 17 ale to już medycy decydują
  • Sawusiu postąpisz jak uważasz ale chyba trzeba to konsultować z lekarzem .
  • Sierotko, myślę, że ta witaminka C, mojemu mężowi nie zaszkodzi.
  • Nie obrażcie sie Kochani ale zapytajcie co sądzą o tym lekarze.Znajomy aktualnie bierze w kroplówce Witamine C 1000 i witaminę B17 chyba jedna wielka ściema nic a nic to nie pomaga. :( A kosztuje słono szok
  • Sawusia Vita c 1000 Max 15 szt 3,50 zł lub Witamna c 1000 gold 30 kapsułek 19 zł Ale są apteki że maja coś je tańsze
  • Bolku, napisz jak nazywa się ta witamina, i ile kosztuje.
  • Witam Wszystkich Sawusia Nie czytaj za dużo bo medykiem zostaniesz Poczekaj na wynik HP i dalej to lekarze będą decydować Dużo może być jak i nic może nie być żadnych przerzutów Masz 1000 mili na min Wit c 1000 nie ma wielkiej różnicy cena i wchłanianie się ja obecnie mam c 1000 lewoskrętną
  • Już niedługo wizyta kontrolna mojego męża i oczywiście zapoznanie się z wynikami HP, przygotowuję się na najgorsze, czyli chemię, przeczytałam taki artykuł http://www.urologiapolska.pl/artykul.php?2656 jestem ciekawa co o tym myślicie?
  • Czytałam na naszym forum, że dobrze jest pić wit C1000 lewoskretną, naczytałam się o lewo i prawoskrętnej i dla mnie to czarna magia, po prostu nie widzę różnicy, no chyba że w cenie. Proszę napiszcie jaką witaminkę zażywacie.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat