Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Witaj Beti Tego leku nie dostaniesz na rynku Badanie Kliniczne
Pozdrawiam
-
Witajcie. ATEZOLIZUMAB- gdzie dostanę i jakie są Wasze opinie?
-
Beto Każdy ma ustalaną chemie indywidualnie dodanego gada tak powinno byc i każdy z nas to inaczej odczuwa i znosi chemie Ja nie odczuwam z wyjątkiem że jestem śpiący przez 3 dni i stawy odczuwam
-
Co konkretnie bierzesz?
Bardzo skutki uboczne odczuwasz?
-
Witam Beato Ja jestem na chemii i sterydy bo to chemia jest uczuleniowa
Pozdrawiam
-
-
fragment łącznotkankowego zrebu i mięśniówki gładkiej z przewlekłym zaostrzonym naciekiem zapalnym- taki jest opis w wyniku hist pat prostaty,pomoze ktos rozszyfrowac? do lekarza dopiero za tydzien:(
-
Tata leczy się w Wieliszewie. Dziś ponownie mama zadzwoniła do lekarza i powiedział, że przejrzał ostatnią tomografie taty i nic niepokojącego tam nie ma więc nie jest to nawrót choroby. Powiedział tez ze jeżeli kał nie jest smolisty i nie ma na przemian biegunki z zaparciami więc jest to plus. Kazał jak wczoraj czekać na tomografie i wtedy porówna obie i zobaczy co się dzieje, Narazie nie kazał się martwić.
-
-
Dona To jest wielkie marzenie zęby zabić tego gada Mam jeszcze nadzieje ze jeszcze sie po opalam i trochę po ganiam rowerkiem Ta chemia mie tak nie meczy jak poprzednie ma wielki apetyt a to jest dużo trochę przytyłem tylko po niej to nogi bolą chodzi mam leki t sie ciężko chodzi Pozdrawiam <3 <3