Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Witam Wszystkich
Dona melduję sie na rozkaz Ja nadal chemia spacery no i Rowerek czuje sie dobrze aby tak dalej
Pozdrawiam
-
Witam. Mąż 27 czerwca rozpoczyna chemię, będzie to akurat za tydzień, ale dzisiaj w nocy miał gorączkę 39,2. Wydaje mi się, że może to być stresowe przed chemią. Dałam mu paracetamol i gorączka spadła, nie ma jakiś objawów grypy.
Czy mieliście tak?
-
Czarownica, Bolek i inni weterani jesteście wywołani do raportu, co u was?
-
Witaj Heńku, fajnie że istnieje taka grupa weteranów że możemy wspierać się i radzić w każdej sytuacji, oby wszyscy weterani czasem odezwali się a jest nas tu spora grupa bo dla tych co są obecnie w trakcie leczenia to jest wskazówka że z gadem można wygrać i żyć jeszcze wiele wiele lat, słyszałam w tv że w sierpniu jest zlot motorowy wsk,pewnie będziesz na nim, a jakie masz plany wakacyjne, lecisz do syna? określenie weterani też podoba mi się,pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka
-
Witaj Nixe bardzo dobre wieści, działają one wspaniale na wszystkich forumowiczów,ja taką rocznicę będę miała 02.07 ale do tego czasu mam jeszcze badanie usg w najbliższy wtorek a później 13.07 scyntygrafię kości , mam nadzieję że badania wyjdą pomyślnie i takich rocznic będziemy mieć jeszcze wiele,pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka
-
Dzisiaj mija 4 rocznica mojej radykalnej :)
Jak do tej pory jest dobrze.Co pół roku wizyta w W-wie na Ursynowie.
Pozdrawiam gorąco założycielkę forum CZAROWNICę <3,weteranów Heńka, Donę,Bolka i wszystkich forumowiczów. <3
-
Witaj Heńku
W imieniem Kolegi Arka i moim Serdeczne Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
-
Witam czy Macie jakiś adres na pieleniarkę stomijną czy też jakiś punkt na pomorzu ?
-
Kala1234, mogą to być zrosty, poczekaj na dokładne badanie i o wszystko pytaj lekarza.
Mój mąż jest po radykalnej operacji pęcherza moczowego.
-
Sawusia49 i co to bylo? Bo tak dokladnie nie sledze wszystkich wpisow.
Oby to byly zrosty bo na zdjeciu z usg jest to bardzo dlugie.