Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • 8 lat temu
    Witam Wszystkich Anna S Żaden lekarz nie ma prawa zatrzymywać wyników to jest własność pacjenta i nie daj sie nabijać lekarzom on sobie możne zrobić ksero Jak będziesz miała opis HP pokaz też lekarzowi z gruźliczego jeśli to będzie dość złośliwy to mogą skrócić pobyt w szpitalu na płucnym
  • 8 lat temu
    Dokładnie Maba!
  • 8 lat temu
    Witam. Jak to dobrze, że "stara gwardia" (bez obrazy) wspiera tych którzy zaczynają walkę z tym gadam.Nie mam słów, którymi można wyrazić jaką nadzieją dla nas, są wasze dobre wyniki badań. Tak trzymajcie :)Dziękuję.
  • 8 lat temu
    witajcie U nas jest źle ale cieszę się, że wielu z Was trafiło na lekarzy którzy w porę podjęli decyzję o radykalnej. My niestety nie mieliśmy tyle szczęścia. Heńku życzę Ci zawsze takich wyników. Dona inny wynik niż dobry nie wchodzi w grę :-) Pozdrawiam
  • 8 lat temu
    Dona podłączam się do Twojego postu. I również życzę wszystkim zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!
  • 8 lat temu
    Heniek moje gratulacje, oby już zawsze były tylko takie wiadomości ,życzę ci tego z całego serca i nam wszystkim chorym i wspierającym, ja mam tk 15.12 i bardzo się boję ale mam nadzieję że też będzie dobrze, pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka
  • 8 lat temu
    Heńku, bardzo się cieszę, że masz dobre wyniki. Pewnie to wynika również z Twojej pasji. Życzę Ci aby takie wyniki wychodziły Ci już zawsze i serdecznie pozdrawiam.
  • 8 lat temu
    Dzisiaj mój mąż zakończył chemioterapię. Miał cztery chemie kilkudniowe i trzy jednodniowe. Wszystkie zniósł bardzo dobrze, żadnych wymiotów, nie stracił włosów. Zdarzały się okresy z gorączką i gorszym samopoczuciem. Teraz czekamy na TK i jego wynik. Moi drodzy, czy ktoś z Was odliczał od podatku ulgę rehabilitacyjną za dojazdy na chemioterapię? Jak to się robi? Mąż nie dostał żadnych dokumentów z tych chemii jednodniowych, na które ze względu na złe wyniki, się nie zakwalifikował. Wiem, że chemioterapię, odlicza się w uldze, ale jak odliczyć, coś, na co nie ma dokumentu?
  • 8 lat temu
    Tak lekarz napisał, tak wytłumaczył mi wynik tego BTA ... dalej nic nie rozumiem,posiew wyszedl ujemny. Oki... poczekam spokojnie... Buziaki
  • 8 lat temu
    Kasienia czego dotyczą te wyniki? Jakie badanie robiłaś? Czy to wyniki cytologiczne? Czekaj spokojnie na cystoskopię i nie ma się co denerwować, to nic nie daje. Wiem, ze trudno byc spokojnym, ale nerwy tu nic nie dają. Pozdrawiam.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat