Rak pęcherza moczowego
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno.
Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
-
Mimo wszystko... Życzę Wam spokojnych, zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. <3
-
Kazik wyrazy współczucia <3
-
-
Kasiu ,dla Ciebie i wszystkich którym Twój tata był bliski ,wyrazy wielkiego współczucia.
-
Kasiu, czeka Cię jeszcze wiele ważnych wydarzeń radosnych i smutnych, bo z tego się składa nasze życie, a Twoja miłość do tatusia sprawiła, że w tych momentach będziesz czuła jego obecność, wsparcie i intuicyjnie odczytywała jego rady. On zawsze będzie przy Tobie. Jesteś bardzo dzielną kobietą. Smutek pozostał z Tobą na ziemi, a jemu juz jest dobrze. Wyrazy współczucia <3
-
Kasiu przyjmij wyrazy współczucia.
-
Kasiu przyjmij wyrazy wspolczucia. Nie tak mialo byc... :( Czytalam teraz Twoj wpis sprzed 6 dni, w ktorym zyczylas Tacie wielu lat normalnego zycia, po radykalnej. Nic nie zapowiadalo tragedii. Strasznie smutno. Trzymaj sie dzielna dziewczyno..
-
Kazik_1982 ogromnie Ci współczuję ;( nie wiem co więcej napisać, bo brakuje słów :(
-
Kasiu przykra wiadomość,szczerze ci współczuję,tato jest w lepszym świecie ale zawsze będzie w waszych sercach i myślach
-
Kasiu, szczere wyrazy współczucia. <3 Tak mi przykro...