Rak pęcherza moczowego

15 lat temu
Walczę z nim już 8 lat,po pięciu latach walki okazało się, że są nacieki i jedyne wyjście to usunięcie pęcherza i wszystkiego co jest w pobliżu. Decyzja musiała być podjęta błyskawicznie. Oczywiście zdecydowałam się na tak skomplikowaną operację. Od trzech lat mam pęcherz zrobiony z jelita, początki były trudne, ale już jest ok. Myślę, że przerzutów nie będzie, wierzę w to bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich chorych i zdrowych, życzę wytrwałości i wiary w siebie:))
11542 odpowiedzi:
  • Maba , przyjmij proszę, wyrazy głębokiego współczucia . Zyczę ,by w takich strasznych chwilach, siła i wielka moc nad Tobą czuwały.

• 7 lat temu

Maba przyjmij wyrazy współczucia.Przytulam Cie mocno! 

Wpis edytowany dnia 11-12-2017 09:58 przez Bieta
  • Maba wyrazy szczerego współczucia .Zrobiłaś wszystko co było możliwe .

• Rodzina FAQRAK-ów wspierała Twojego męża ale to mało. Nadal czeka na odkrywcę leku na tego gada.       Moje kondolencje !

• 7 lat temu

Maba

Przyjmij moje kondolencje. 

• 7 lat temu

Maba łączę się z Tobą w bólu po stracie ukochanego. Tak mi przykro.

Wpis edytowany dnia 10-12-2017 21:53 przez Viomi
  • Mój Boże.... dlaczego ?  

Moje kondolencje dla Ciebie i rodziny... 

Kochał i kochać Cię będzie.... czuwać nad Tobą będzie i patrzył z  góry... Twój anioł stróż 😇

• Maba przyjmij moje kondolencje, jest to bardzo przykra wiadomość, nie ma słów które mogły by cię pocieszyć, kiedyś znów spotkamy się ze swoimi najbliższymi którzy odeszli a mimo to są z nami i zawsze będą w naszych sercach i wspomnieniach. 

• Maba... :(

Jedyne co mogę napisać... trzymaj się! Jest mi bardzo przykro, mimo, iż jestem tu kilka dni... 

• Maba nie mogę w to uwierzyć....ja ciagle miałam nadzieje, ze wyjdzie z tego kryzysu. Boże dlaczego tak szybko- za szybko wszystko się potoczyło. Strasznie ci współczuje. 

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat