Aniu mam wiele koleżanek co choruje na endometrioze i właśnie miały marker podwyższony ca125 i płyn w zatoce Daglasa . Poczytaj o tej chorobie to nic strasznego .
A Was proszę kochane o trzymanie kciukasow za poniedziałek! ✊✊✊✊ Im bliżej to mam nogi jak z waty . U mamy zadecydują jak dalej leczyć jeżeli chodzi o te guzy i czy wogole chcą coś zrobić . Również odbieramy resztę wyników .
A ja hmmm ... odbieram badanie cytologii i reszty wyników.
Buziam mocno !!!❤❤❤ kciukasy robią cuda !
ohhh Grecja, tez by mi się przydały jakieś słoneczne wakacje :-) udanego urlopu usta!!!:*
Ilonko będę trzymać kciuki za Twoja mamę, pozdrawiam i ściskam :*
Moja czwartej chemii nie dostała ze względu na wyniki..wysoka kreatynina, niska hemoglobina i niskie białe krwinki. Za tydzień ma się stawić i zobaczymy czy dadza. Także tez trzymajcie kciuki żeby dała rade z ta chemia i żeby już więcej nie musiała tego przechodzić bo organizm nie da rady:/ buziaki!
Ilonko dobrze ze chociaż marker w porządku.
Helena wiem, ze chemioterapia uderza w komórki które dzielą się najszybciej, czyli oprócz komórek nowotworowych również w meszki włosowe i niestety cały układ pokarmowy. Moja mama ma podobne problemy ze smakiem, czuje właśnie taki metaliczny posmak, ponoć imbir może pomoc na takie dolegliwości, jak również na nudnosci. Może spróbuj, przykro mi ze nie masz już sił. Mam nadzieje ze jeszcze je odzyskasz, pozdrawiam Cię.