Tamtag 3, ja wierzę, bo sama miałam rożne diagnozy, w trakcie i po, więc nie należy ufać do końca lekarzom, jakkolwiek to zabrzmi, ale taka prawda, bo się mylą, za często, trzeba mieć w tym wszystkim rękę na pulsie, jak nie my, bo wiadomo, to bliscy, inaczej eksperymenty, bo lekarze niestety tysiąc przypadków, i jak się nie zadba, to wychodzą kwiatki.. przynajmniej u mnie tak było, nie oceniam ale służba zdrowia u nas, ta, za którą płacimy, to śmiechu warte, u mnie się nie sprawdziła, mam nadzieję, że sprawdza się w wielu przypadkach, byleby się sprawdzała... Znikam na jakiś czas, ale będę, jestem z sercem... 3 Trzymajcie się kochane, sercem z Wami 3
Świętujcie dziewczyny rodzinnie i pogodnie!Dobrych świąt wszystkim i duuuuuużo radości!!!!!!!!!
Kochane,zdrowych i spokojnych Świąt w gronie rodzinnym.Odpoczywajcie ,rozmawiajcie i cieszcie się z bliskimi :)
I proszę się nieco zmoczyć w lany poniedziałek;)
Zanik, ze dwa lata temu był program w TV o podobnym przypadku. Wypowiadała się młoda kobieta u której nikt nie chciał przeprowadzić operacji guza na kręgosłupie. Dawano jej niewiele życia. Operacji podjął się jakiś lekarz w szpitalu w Grodzisku Mazowieckim. Operacja się udała i ta kobieta właśnie opowiadała swój przypadek i dziękowała lekarzowi. Niestety nie znam nazwiska ale może poszperajcie trochę w internecie lub zadzwońcie do szpitala. Trzymam kciuki.
Zdrowych, zdrowych, zdrowych, zdrowych i wesołych Świat Wielkanocnych oraz szalonego zająca:-)😍
witajcie, tak czytam wczesniejsze posty, bo chwile mnie bylo i widze jak wszytsko sie szybko zmienia, najtrudniej gdy czytam o kolejnych chemiach. Życze Wam Wszytskim Drogie Dziewczyny aby nadchodząca wiosna i Święta przyniosly duzo wewnetrznego spokoju i pozytywnego myslenia oraz siły do walki. Moja Mama caly czas na avastinie, bardzo narzeka na ból w stopach, straszne pieczenie i taki rwący bol, wiem ze to neuropatia ale czy to tak juz bedzie?czy moze byc tak ze powinni odstawic avastin? Sciskam