kotka, gratulacje z okazji ślubu. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Co do Mamy to po skończonej serii Avastinu pewnie bedzie miała badanie Pet. Właśnie jutro mam wizytę u lekarki i też jestem ciekawa czy dostanę skierowanie na to badanie. W październiku miałam ostatni wlew Avastinu. TK nie wykazał nowych zmian. Co do zdrętwiałych nóg to wszystkie to mamy. Są to skutki uboczne chemii. Miłego dnia dla wszystkich dziewczyn.
Kochane, mamy już wyniki TK. Myślałam, że będzie gorzej przy markerze ponad 200. Poradźcie co robić, proszę. Czy miałyście taką sytuację? Czy ściągali Wam tę wodę i badali? Czy od razu chemia? Nie widziałam się jeszcze z lekarzem. Mama czuje się ok. Liczę na Was. A jak u Was piszcie jak walka z robalem!
Ania, wynik TK jest dobry, należy się tym cieszyć. Ciekawa rzecz z tym powiększonym sercem. Tez to mam i kilkakrotnie spotkałam się u chorych na nowotwór. Porozmawiać trzeba z lekarzem dlaczego ten marker jest za wysoki. Jutro idę do lekarki i też muszę porozmawiać co dalej bedzie po skończonym Avastinie. TK podobno też nie wykazał nowych zmian w stosunku do poprzedniego który miałam robiony w czerwcu.
Rukola, z tym sercem to chyba nic poważnego. Mama miała robione ekg, echo itp i Pani kardiolog powiedziała, że wszystko jest ok, wymiary serca też. Przez chwilę myślałam, że to moze być od avastinu bo przez niego wystąpiło nadciśnienie, ale ustabilizowałyśmy betablokerem. Martwi mnie bardzo marker ponad 200 i ta woda w opłucnej...może to ona sieje...Kochane, może miałyście podobną sytuację-dajcie znać, proszę. Jutro jadę na konsultację do naszego lekarza prowadzącego.
Hej kochane, Czarownica sto lat, sto lat !! :) Jestem z Wami z całym serduchem !! I przytulam mocno wszystkie.
Cześć Luks, fajnie, że się odezwałeś, jesteś skarbem dla swojej dzielnej żony i przykładem do naśladowania dla wszystkich innych mężów :).
Nutka- mam nadzieję, na poprawę nastroju zawsze.., to tak odnośnie niedawnego 11 listopada, jeśli przesadzam z tą muzyką to proszę trzepnąć, ale na mnie zawsze działa... :), bo musi być dobrze 3