Ja również 20mg na dobę. Też bardzo ufam profesorowi, który mnie operował.Mam też bardzo pozytywne nastawienie😊
Pozwól, że zapytam, czy zaobserwowałaś u siebie jakieś skutki uboczne działania leku?
Ja nie mam zastrzyków. Nikt mi ich nie zlecił. Ale był wywiad odnośnie zakrzepicy. Nie mam też żadnych skutków ubocznych, poza tym, że mam trochę większy apetyt i trochę przytyłam (ok.4-5kg). Ale nie martwię się tym. Najważniejsze, żeby być zdrowym.
Witajcie.
Dawno nic nie pisałam.U mnie horror od 11 sierpnia po podaniu Gemzaru.Wysoka temperatura, CRP -161 przy normie do 2. Dolewki nie było.Wylądowałam w szpitalu.Hemoglobina zaczęła lecieć w dół.Podano mi 2 jednostki krwi, antybiotyk dożylnie i nawodnienie.Mam silne obrzęki nóg i potężne wodobrzusze.Jestem od 5 dni w domu,czuję się fatalnie.Brzuch jak balon,obrzęki nóg bardzo dokuczają.Temperatura znowu do 37,8 stopnia.Jutro udam się do szpitala, aby odbarczyć brzuch bo coraz trudniej mi się oddycha.Ogólnie jestem bardzo słaba i z trudem piszę.
Dziękuję Wam za pamięć i troskę.Serdecznie pozdrawiam.
Kucja ! Tak bardzo ,bardzo potrzebna Tobie jest siła i nadzieja ,że i tym razem dasz radę, Jesteśmy z Tobą całym sercem i dobrymi myślami!!
Kaucja, nie daj się! Jesteś tu nam wszystkim potrzebna! Trzymaj się kochana!
Witam. Jestem z innego wątku (rak pęcherza) ale często czytam wszystkie posty. Kaucja, pisałaś przed chwilą, że masz wodobrzusze i spuchniete stopy,podobne objawy ma mój mąż. Wczoraj miał spuszczany płyn z jamy otrzewnej (ok. 5 litrów), płyn poszedł na badanie hist-pat. Mąż jest po radykalnej radioterapii, lekarze zastanawiają się więc, czy nie są uszkodzone jelita. Ale biorą też pod uwagę wysiew komórek nowotworowych do otrzewnej. Możesz napisać czy też jesteś po radioterapii? Czym lekarze tłumaczą Twoje objawy? Gubię się w tym wszystkim, mąż jest po chemii i radioterapii przy nieoperacyjnym raku pęcherza. Pozdrawiam.