Jak ten czas szybko ucieka, teraz w chorobie jakby jeszcze szybciej. Dopiero co miałam chemie i we wtorek znowu elixir... Myślę o Was ciepło, za wszystkie mocno trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam!! :*
Witam! Chciałam zapytać dziewczyny czy któraś z was miała radioterapię oprócz chemii.?
Cześć! A to badanie PET .Czy jest bardziej wiarygodne niż TK?Ja nie mam wiedzy na ten temat.
Dziękuje dziewczyny!pozdrawiam wszystkie!🙂
Rany, dziewczyny, jak ja czasami mam już wszystkiego dość! W środę dopiero wróciłam ze szpitala, a jutro znowu. Tym razem dolewka samego Gemzaru. Jeszcze nie doszłam do siebie po wlewie, jestem tak osłabiona, że ledwie ciągam nogi. Cisplatyna ścina z nóg totalnie, a co by było przy pełnej dawce? Czuję się tak, jakbym przechodziła ciężką grypę.
Nie daj się Nana! myśl o sobie ,o tym ,że dasz radę bo jesteś super dziewczyna i kochasz zycie😇
nana- kto jak kto, ale Ty? Pięknie dajesz radę, a że czasem masz lekki spadek sił to nawet zupełnie zdrowa osoba ma w takim upale i zmiennym ciśnieniu. a co dopiero przy chemii. Pozwól sobie na odrobinę słabości, nie bądź dla siebie za sroga:-) Głowa do góry, popraw koronę i do boju!!! Wiadro zdrówka ślę.
PS. ja wczoraj mojej mamie trąbiłam, że jak będzie dzisiaj na badaniach krwi to żeby koniecznie dopłaciła i zrobiła CA125. Jak myślicie zrobiła?;-) Pojechałam po wyniki i prawie udusiłam panią w okienku, że nie ma wyniku CA125...Mama zapomniała zrobić, a była z Tatą, który miał przypilnować i sam zrobić też inny marker. Zrobił?...Niee. Ręce mi opadły.😜😁😈