😁
Morfologia praktycznie idealna, hemoglobina nie spada, jednak niestety zapalenie płuc nie chciało ustępować więc lekarz zdecydował o antybiotyku dożylnym. Tata bierze też tabletki przeciwzakrzepowe na wszelki wypadek, zapalenie dosyć mocne 70 mg/l, a norma to 0-5 mg/l, jednak przy covid który spowodował zapalenie płuc to i tak dobrze, teraz jest dobrze, tata czuje się dobrze, nie świetnie, nie jest źle. Myślę że tydzień, dwa i będzie już dobrze, lekarz powiedział jedynie że płuca będą podniszczone, jak po każdym zapaleniu płuc, pozdrawiam
Jednak z taty psychika jest ciężko, dziś żalił się bardzo co nie podobne do niego, że kiedyś był zdrowy jak ryba a teraz...szczerze przykro mi się zrobiło ale takie życie, jest niesprawiedliwe 😢
wiadomo swoje lata ma, ale jest mi przykro że choruje i szczerze do dziś się nie umiem pogodzić z zaistniałą sytuacją, ale trzeba żyć dalej 😕
Wesołych Mikołajków wszystkim!
Domikule jak mama się trzyma?
Mój tato już jest bardzo zdrowy, temperatura brak od paru dni, podkasłuje co jakiś czas, jutro pobiorą mi krew na badania i zrobią wymaz, sprawdza czy covid dalej się u niego utrzymuje, ostanie badania morfologii idealne bez zmian, a nawet się polepszyły, jednak myślę że w piątek lekarz przyjedzie do nas na wizytę ostatni raz i zobaczymy, ale myślę że będzie wszystko dobrze, pozdrawiam i miłej nocy