Nie będę komentowała wczorajszego spotkania. Dobrze, że odbywają się rozmowy na temat naszych problemów z lekami. Wczoraj wstawiłam link do strony, gdzie można było spotkanie obejrzeć, ale był nieaktywny i usunęłam.
Na piechotę;
iTV Sejm - transmisje archiwalne
na zegarek 15;06 Parlamentarny Zespół ds. Onkologii ( kliknąć w to )
Niestety na tym spotkaniu nie byłem bo dzień wcześniej dopadło mnie wysokie ciśnienie i całą noc nie spałem.Dobrze że nie byłem bo i tak nikt by mi głosu nie udzielił jak mówił hans.Ministerstwo Zdrowia i cały ten Pis mają nas w du.....Na tym spotkaniu nikt z MZ się nie pojawił a NFZ była jakaś urzędniczka i pie....ła..od rzeczy że procedury -eksperci.My jesteśmy im potrzebni tylko przy wyborach.Po tym liście do ministra odezwało się kilka gazet -w dzisiejszym kurierze lubelskim jest artykuł o mnie.01.11 będzie reportaż w telewizji Lublin tylko jeszcze nie wiem dokładnej godziny.Chce zrobić Polsat wywiad tylko data nie ustalona.Wczoraj zadzwoniła pani z tvp Warszawa też chciała zrobić wywiad ,jak jej powiedziałem że żaden minister ani nikt z rządu nie zareagował na mój list i że pieniądze by się znalazły dla nas wystarczy postawić tamę na Wiśle w Kierunku Torunia dla tej wypasionej mordy rydzykowej (jestem wierzący ale jak widzę tego obłudnika w telewizji to od razu ciśnienie 180). Dzisiaj miała zadzwonić i umówić dokładny termin -niestety cisza i chyba tak zostanie bo miałbym jeszcze więcej do powiedzenia.Jutro wysyłam umowę do podpisania do fundacji PKPO i liczę na ich pomoc.Czekam też na odpowiedź na prośbę mojej hematolog o darowiznę od właściciela leku,Trzymajcie kciuki i proszę o modlitwę jak dostanę ja to innym też będę pomagał.Ryszard