Hej hej kochani. Mam prośbę trzymajcie kciuki za mojego męża w środę. Mamy wizytę po 4 miesiącach a już 3 miesiące temu było 40wbc .musi być dobrze i muszą być dobre wieści za tydz zabieram Go na tydzień nad morze i musi być to dobry wyjazd bez smutków .A co u Was kochani ? Jak wasza białaczka? Oboje ściskamy całe forum.
Ilusia
Kontrast nie boli, nie bój się kochana. Choć pamiętam, że ja bałam się kontrastu, bo nie wiedziałam co to oznacza. Przed podaniem mówią Ci: uwaga podajemy kontrast. Poczujesz w miejscu wkłucia miłe ciepło. Ja za pierwszym razem się wystraszyłam, bo czasami jest odczucie że siusiu się w majtki zrobiło. I to przy wszystkich. Ale to tylko złudzenie.
Pamiętaj, że kontrast to jakiś związek chemiczny i trzeba bardzo dużo wody po kontraście pić aby go wysiusiać
Co do prywatnych wiadomości - tak można pisać. W prawym górnym roku widzisz swój nik Ilusia i klikasz na niego. I już widzisz ikone "prywatne wiadomości"
Ściskam serdecznie!!
Witajcie dziewczęta. Możecie mi powiedzieć czy tu można wysyłać prywatne wiadomości? Bo ja nie wiem jak.U mnie nic nowego. W szpitalu kolejka na diagnostykę, miałam iść 3.07 ale powiedzieli mi,że pod koniec lipca.Muszę się uzbroić w cierpliwość. Chociaż chciałabym już mieć diagnozę na papierze. Byłam na usg węzłów.Te co mnie bolą na szyi to wiadomo,że są powiększone. Reszta ok.Jeszcze tomografia z kontrastem klatka piersiowa i brzuch 20.07. Miałyście kiedyś kontrast ? Czy po tym człowiek się źle czuje? Dla mnie wszystko nowe .Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrego samopoczucia.