J olu co u ciebie piszciecos czy przed chemio mieliscie badania genetyczne a jakie macie LDH
Witajcie. A ja dzisiaj wróciłam z pracy umęczona upałem, włączyłam telewizor, żeby się trochę zresetować. Byłam tak zmęczona, że było mi wszystko jedno co leci w tv, a leciał akurat Klan w TVP1. Kilkanaście lat chyba tego nie oglądałam. Patrzę, a dr Lubicz w szpitalu, pod kroplówką. I coś mówią o chemii, o leukocytach. Wątek mnie więc zainteresował i okazało się, że dr Lubicz z serialu ma przewlekłą białaczkę. Także słuchajcie, mamy swojego ziomala w serialu Klan :D
Kajusia, pompa to takie cóś co mi na dekolcie wisi. Nie wiem jak i gdzie mam ją mieć, to powiesiłam sobie na chuście. Chusta nie wrzyna się w kark. Ludzie noszą na smyczy, ale to boli. Z pompy wychodzi kabelek w których płynie lek. A koniec kabla mam wbity w ramie i tam podskórnie podaje mi lek 24h
Kajusia - dziękuję, ale wcale nie jestem dzielna. Krzycze na wszystkich, jakaś wredna się zrobiłam. Dziewczyny z drugiej choroby mówią, że potrzeba nam czasu. może mi cierpliwości brak. Dałam sobie czas użalania się nad sobą do jutra.
Boleć - już od niedzieli jest znośnie. jak nie ruszam ręką to jest dobrze.
Ściskam serdecznie