Jade w sobote do Wroclawia do mamci.wioze kolezanke i bedziemy malować mam nadzieje ze dam rade.bo jakos taka strasznie zmeczona jestem nie wiadomo z czego.pokladam sie raz po raz na luzku.potem wstaje i znow cos w domu ogarniam.
Moze szykuje sie jakies przeziebienie bo gardlo boli.
Sciskam was.kochane.
witam wszystkich przed weekendem nie odzywałem się ostatnio bo mam doła u mnie WBC 22 tys wezły 4-5 cm też jestem przyziebiony ciągle zmęczony zaczynam funkcionować dopiero w południe chyba przesadziłem z suplementami i ziołami które moja kochana żona mi iciągle parzy
ALE mam odczucie ze węzłu mi troszke rosno w czerwcu mam wizyte to lekarz bedzie mnie wysyłał na chemie potych suplementach czesto boli mnie brzuch pozdrawiam was wszystkich Jolu głowa do góry wszystko bedzie dobrze nie damy sie BIAŁEJ FALI a od przyziębienia pije zioła ktore zalecił mi imanlog
nala123 napisał:
Cichy - Ty też się trzymaj! Widziałam Cię - jesteś wielki chłop - będzie dobrze!!
NALA wielki ale psychika mi siadła duzo sie modle ty tez sie trzymaj mamy pieko wiosne szalej na działce
Ale masz racje Kaju - już zaraz weekend i mało tego dzień matki. Oby nie padało.
Ja leże nadal. Boje się sama wyjść z domu. Teraz zakułam sobie pompę w ręke i uczę się jakoś żyć po nowemu. Choć życie póki co z jedną ręką jest głupie .Ale tak mnie boli że nie chcę nią ruszać