ku wyjaśnieniu ...
absolutna wartość białych komórek oznaczone jako WBC nie jest dokładnym wymiarem pbl.
wbc = neutrocyty + limfocyty
w pbl najważniejsze są limfocyty i to nie wartości procentowe ale wartość absolutna. tym należy się kierować , monitorować - na badaniu może być oznaczone skrótem ALC
pozdrawiam
Najmłodszy na forum rzecz jasna...
Co do mojej suplementacji to jest dość obszerna...
Najpierw zioła: 3 razy dziennie: ziel herbata/ jemioła/ korzen mniszka/ pokrzywa/ guz sosny - wszystko wymieszane 1 łyzka na 1 kubek.
Dodatkowo takie rzeczy jak: BETULECO/ Olej z czarnuszki/ Reishi / Spirulina / Pau Darco / wit b17...
Na wzmocnienie jeszcze "Vita Biosa" cytryna z miodem, duzo pietruszki codziennie i czosnek na siadanie i kolacje....
Po sniadaniu codziennie robie sok warzywny: 2 buraki/ 2 marchewki/ imbir/ seler/
Wszyscy w tej chwili chorzy... zona i dwojka dzieci 9 i 4 lata - ja zdrowy :)))
Od paru dni biore olej z konopii - dosc drogi jest
Od stycznia moze dokupie AHCC...
To tak na tyle... troszke tego jest nie wiem czy nie za duzo...
Słyszeliscie o SELOLu ??? Polski produkt opracowany przez specjalistów....
Ktos ma jaksies swoje uwqgi i propozycje - pisac !!!!!!
Witamy Karol w gronie białych sióstr i braci hihi. Cieszymy się, że zdecydowałeś się do nas napisać :)
Nie jesteś najmłodszy :) Znam osoby, które zostały zdiagnozowane jeszcze wcześniej. Ja sama mam 45 lat, więc też niby za młoda na tę chorobę.
Napisz proszę jakie są Twoje naturalne sposoby.
Witam wszystkich.
Mam na Imie Karol, jestem z Wielkopolski, mam 37 lat.
13 pazdziernika diagnoza CLL... WBC podwyższone od prawie roku... zdecydowałem sie na Hematogola we Wrocławiu (jeden z najlepszych).
Fajnie sie dzielic swoimi problemami i spostrzezeniami.
Troszke wiedzy już mam na ten temat, przeczytałem cały wątek i dużo różnych ciekawych artykułów.
Razem musimy sie wspierać i pomagać.
Nastepna wizyta w grudniu...
Biore dużo naturalnych produktów które myśle, ze pomogą :))) WBC spadło z 15 na 13 przez 2 miesiące...
Chciałbym również podziękować Ryszardowi z forum za pare wskazówek.
To wszystko na dziś, będę tu zaglądał
pozdrawiam Gorąco Wszystkich KAROL :)
P.S. ktoś jest młodszy czy na mnie padło ???
Witajcie😁
Otóż. ...bede zyla.zle nie jest
31tys wbc.228tys plytek.71tys limpho.12.4 hg.wezly obwodowe najwieksze w pachach.2.6cm.wizytq za 2.5m-ca.
Nie najgorzej
Goraco trzymam kciuki za kazdego kto wybiera sie na badania i...zabiegi 😗.to dzeki waszym kciukom mam nienajgorzej.dziekuje 😋