Sabina - to mama miała ablacje i nie pomogło??!!!! Może dać Ci nr do rej do mojej kardiolog. Ona wyciąga ludzi z beznadziejności. To nie może tak być ot tak....
A ja będę we wrotek 23 stycznia w szpitalu, będę się kręciła koło pokoju prof. Potoczka :)
Kajuchna :) Ty wariacie :) to komplement oczywiście :)
Dzięki Carlo - właśnie się umówiłam do dr Potoczka. Moja mama ma do Wrocławia daleko ale przywiozę jej wyniki i skonsultuję je.
Poszukiwania pacjentów trwają :))
https://www.facebook.com/PBL-P...Też, lecze sie we Wrocławiu, u doktora Potoczka, odpowiednie podejscie i ogromna wiedza w temacie PBL, POLCEAM.
Monia, nasza piękna Śnieżynko! Ślicznie wyglądasz z tymi widokami w tle. Zapalenie krtani równie dobrze mogłabyś złapać na miejscu, więc nie ma co robić sobie jakichkolwiek wyrzutów.
Witaj Sabinko, cieszymy się, że do nas trafiłaś. Pozdrów serdecznie Mamę. O widzisz, z Wrocławia masz naszą kochaną Nalę, która zapewne zna wszystkich hematologów i kardiologów w okolicy :)
Aniawajs- Bardzo Ci dziękuję, mama właśnie będzie do Katowic przewieziona.
Nala123 - Dziękuję :);) ja też z Wrocławia :)
Kardiolog świetny- gdyby nie on to mama dalej byłaby nieświadoma białaczki, a stadium już zaawansowane. Wade serca ma chyba od urodzenia, ablacja nie pomogła.
Dużo cennych informacji tu już znalazłam. Jutro dzwonię do Brzozowa pytać o możliwość dołączenia do badań nad ibrutinibem.
Sabina12 - witaj.
Dobrze, że do nas trafiłaś. Tutaj jest wiele osób które mają dużą wiedzę :) i są zawsze chętne do pomocy. Dużo zdrówka dla mamy!!
A macie dobrego kardiologa??? Skąd te arytmie??? Magnez i potas są w normie??
U mnie dziękuję dobrze, ocieplilo się troszkę we Wrocławiu, lżej się oddycha więc jest fajnie.
A Ty Monia opatul się porządnie i ciesz oczy ile wlezie tym cudem natury!!!!! Zdrówka Ci kochana życze!!!!