cześć. ja z pytaniem do was. moj tata jest chory na przewlekłą białaczke limfocytowa. jest 1,5 roku po kursie chemi i chyba jest nawrót. limfocyty urosły, tylko ze w brzuchu pojawiło sie pełno węzłów chlonnych, brzuch jest nie do zbadania,caly czas powiekszona watroba. w tej chwili jest na oddziale w celu diagnostyki, dzisiaj mial pobrany szpik kostny i czeka go jeszcze biopsja ale czemu? bialaczka zmienila sie w cos innego? bardzo szybko wrocila.
U Was też już tak przyjemnie ciepło???? W końcu można oddychać :)
Cicho wszędzie.......... głucho wszędzie.............. co to będzie............... :)
carlo, moge prosic priv? Bardzo mi zalezy..
Kochane Białaski J
Pamiętacie że 21 marca Polska Koalicja Pacjentów Onkologicznych organizuje w Warszawie Forum oraz Warsztaty? Dzwoniłam dziś i są jeszcze miejsca.
Ja się dzisiaj zapisałam na Forum oraz później od godz 16.00 są Warsztaty z dietetykiem na temat zdrowego odżywania w chorobie nowotworowej. Na które też się zapisałam J
Wszelkie szczegóły związane z programem tegorocznego Forum, jak również możliwość rejestracji swojego uczestnictwa można znaleźć pod bezpośrednim lnkiem:
http://www.pkopo.pl/aktualnosci/2018/445
Jeśli napisze że od 10 lat nie miałam grypy to na pewno będę ją miała :) a jutro szkoła :):):) więc nic nie piszę o grypie :)
U mnie na razie ok, ale muszę odpukać w niemalowane drewno😁
Witaj Joka. Fatalny czas, wszyscy chorują. Mnie też dopadło przeziębienie, na szczęście nie grypa. A Ty zdrowa?
Witajcie!
Co u Was? Czy grypa Was ominęła 🤧
Maryska1, trafiłaś do białaczkowców, wydaje mi się, że ktoś pomyłkowo Cię tu skierował. Pozdrawiamy serdecznie