Joka0, jeśli chodzi o wyniki, to leukocyty na poziomie około 18G/l, podwyższone leukocyty, monocyty, neutrofile, płytki krwi w rozmazie komputerowym. W rozmazie ręcznym pojedyncze metamielocyty (do 4), limfocyty atypowe (do 3), podwyższone granulocyty kwasochłonne (7), obniżone limfocyty - do 15 (tego nie rozumiem - skoro w komputerowym są podwyższone, to czemu w ręcznym obniżone?), przy czym rozmaz ręczny bywa prawidłowy. Do tego CRP mocno podwyższone - do 14. Nieznacznie też LDH.
To chyba tyle grzechów ;)
nala123, dokładnie, jakbym się stresowała, to absolutnie niczego by to nie zmieniło... Przynajmniej na czas diagnostyki mogę to sobie darować ;) Poza tym już bym chciała w końcu wiedzieć, co mi jest. Może wyjaśni się, dlaczego ciągle jestem tak potwornie osłabiona... Może coś uda się z tym zrobić...
Tata ma 63 lata. W poniedziałek czeka go tomograf tez mieliście przy pbl? Biopsja węzła również w poniedziałek. Pani doktor powiedziała że tak dlugo bedzie badac poki nie dojdzie dlaczego brzuch jest tak wzdety pełen wezlow i gazów. ZastanawiAm sie czy ona czegoś innego nie podejrzewa. Ogólny stan taty ok . Ale wyniki swoje