Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • 5 lat temu
    Nala - tic taki to sprycel :) Nala ja Cię rozumiem, bo jak coś boli to się trzeba zająć sobą... pozdrowionka :)
  • BasiuM - wierz mi, kiedy jest mi okropnie lub wymiotuje z bólu to wolę uciec od ludzi. Wiem, że na Was zawsze ale to zawsze mogę liczyć ale zawsze mi źle jak mam jeszcze obarczać Was moimi problemami.
  • Kosma - po prostu nie rozumiem co z tymi tic takami. Wiem, że sprycel bierzesz, zanim zacznę pisać najpierw sumiennie czytam wszystko co piszecie,. Ale nigdzie nie znalazłam wyjaśnienia tic taków.
  • BasiaM tak już za 4 dni minię rok jak biorę sprycel
  • Nala123 po prostu za dużo chcesz ogarnąć w chwilę i gubisz się w informacjach, musisz tu częściej zaglądać bo pustka bez Ciebie cisza wszechobecna potrzebne każdemu jest Twoje wparcie
  • 5 lat temu
    Nala - wkleiło się - super!!!! Pozdrowionka i zdrówka :)… Ale odzywaj się częściej - Ok??? Wiesz, że jesteśmy z Tobą :) :) :)
  • 5 lat temu
    Kosma1985 - tzn. bierzesz już rok czasu?
  • Nala123 skoro mój post był naipsany miesiąć temu i w nim zawarłem informację iż jestem na spryclu od 30 września to do jakiego wniosku można dojść?
  • Nie wiem czy udało mi sie wkleic zdjęcie. Robie to z telefonu. Nic nie widze.

• Nie wiem czy udało mi sie wkleic zdjęcie. Robie to z telefonu. Nic nie widze.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat