Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Witajcie, tak czytam o tych szczepieniach p. grypie i powiem że nie szczepilam się nigdy ponieważ moja dr hematolog a i rodzinna mi odradzaly. Ja prawie cały rok biorę rutinacea 2 razy dz. Dorotka wyniki robione podczas i nfekcji nie wychodzą dobrze, zawsze wszystko idzie w górę. Trzymajcie się i zdrówka ♥️
BasiuM u mnie zawsze w ciągu 2 tyg są wyniki. Ale ja odbieram je przed wizytą, żeby nie stresować się wcześniej. Nie martw się, ja teraz molekularne będę miała w grudniu. Ostatni w lipcu był robiony. Jak masz morfologie i pozostałe wyniki ok, to się nie nie martw. Ja sie troche stresuje . Zrobię sobie w swojej poradni kontrolnie wyniki.U mnie,żeby nie ten podwyższony wynik WBC I CRP to w grudniu nie musiałabym robić molekularnych. Pozdrawiam Cię cieplutko🙂.