Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

15 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4823 odpowiedzi:
  • 5 lat temu

Dziękuję Wiola, dobre wieści ale czy będą wdrożone w życie. Ja mam 200 km drogi do szpitala, zresztą nie tylko ja wiec powinni coś zaradzić. Napewno każdy z nas trochę żyje w strachu ale co my możemy. Zobaczymy, trzymajcie się i pozdrawiam. 

• 5 lat temu
    no to dobra wiadomość... Ja mam leki na 3 miesiące i mam nadzieję, że do tego czasu będzie już po wszystkim??? dorota52 - na na jaki czas Ci wystarczy?
  • 5 lat temu

o Matko to super wiadomość Dora 

Aż miś się lepiej na sercu zrobiło.

Poprawiłeś mi mega dzień

• 5 lat temu

Basiu uwierz. Ja dostałam leki przesyłką polecona  Pozdrawiam i zdrówka życzę 

• 5 lat temu

No mi tez 

Miejmy nadzieje ze to nie tylko na papierze tylko będzie tak w rzeczywistości .

• 5 lat temu
    w tym artykule pisze, że nawet mogą leki wysyłać, ale nie chce mi się w to wierzyć...
  • 5 lat temu

Jadziu moja lekarka 2 tyg temu mówiła żeby się nie martwić refundacja tylko czy leków i substancji do wytworzenia ich będzie mówiła ogólnie o wszystkich lekach.

Ja chyba najbadziej boje się tego ze ten wirus totalnie rozwali naszą służbę zdrowia i będzie niewydolny.

No nic musimy być dobrej myśli ze za niedługo to wszystko jakoś wróci do normalnego stanu.

Pozdrawiam 

Wiola 

• 5 lat temu

Jadziu moja lekarka 2 tyg temu mówiła żeby się nie martwić refundacja tylko czy leków o substancji do wytworzenia och będzie mówił  ogólnie o wszystkich lekach.

Ja chyba najbadziej boje się tego ze ten wirus totalnie rozwali naszą służbę zdrowia i będzie niewydolny.

No nic musimy być dobrej myśli ze za niedługo to wszystko jakoś wróci do normalnego stanu.

Pozdrawiam 

Wiola 

• 5 lat temu

tez się martwię co to będzie, ale mój mąż jakoś mnie uspokaja.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat