Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl
Hanasz. To bardzo dobrze, że w pewnym stopniu rozwiazalas problem. Niestety trudny czas i dla nas i dla wszystkich. Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci wszystkiego najlepszego. ♥️
Hanasz, ok powrót a kwarantanna dwa tygodnie, chyba nie wylecisz zaraz na ulicę itd. Każdy z nas ma dość ale są pewne zasady dla Twojego dobra i innych. Pamiętaj o tym. Pozdrawiam 🙂 ♥️
Do hanasz. Najpierw dzwonili do mnie, żebym nie przyjeżdżała na wizytę, ze lekarz będzie do mnie dzwonił, potem dzwonili , ze mam przyjechać po leki. Wysłałam męża z upoważnieniem i odebrał leki. Pozdrawiam
Hanasz normalnie, legalnie napisz upoważnienie komuś z rodziny i mogą odebrać lekarstwo. Tak teraz lekarze każą robić oby się nie narażać. Mi też na upoważnienie w Warszawie odebrała córka. Pozdrawiam
Jadziu oby tak dalej 👍
Pozdrawiam wszystkich
Wiola