Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
Agniesiu 2 drinki wypilam i padlam. Haha masakra. Ale było zabawnie a to najważniejsze. Synus sie stesknil tak ze dziś za mną chodzi krok w krok. <3 <3 <3 pozdrawiam cieplutko.
-
Dzień dobry drogie Panie. Co tu taka cisza? Jak wweekend mija? U nas w koncu napadalo sniezku. Duuuuzo sniezku <3 <3 <3
-
-
Witam moje Kobietki. Ja jutro zostawiam Synka z Babcią i uciekam do Szwagieki na relaks calodniowy. Dziś przysłali nam mebelki dla Synka do pokoiku. Pięknie wyglądają <3 <3 <3
-
Dobry wieczor :* jak tam weekend sie zapowiada ?? maz wrocil, jutro jedziemy do galerii poprawic mi humorek ;) hihi
-
Paulina86 właśnie tak jak i u mnie, wcześniejsza lekarką (którą z przyjemnością zmieniłam) notorycznie mi mówiła, że to nadżerka, że trzeba wyleczyć. A może się już coś działo ...tego nie wiem.Tak czy inaczej ja miałam znaki, że coś nie jest tak. I całe szczęście, że nie zostawiłam tego tylko zmieniłam lekarkę i jestem tu gdzie jestem.A gdzie jestem to juz wiecie. Pozdrawiam
-
Witam kobitki.A myslalam ze tylko ja spac nie moge i rozmyslam sobie...powinno byc wiecej optymizmu ale chyba stres jest czasem silniejszy...Oj takie maluszki sa kochane chyba bym chciala zeby moja znow byla taka mala bo teraz jest niesamowicie pyskata ale to ze szkoly wynosi...za 2tyg konczy 8lat idziemy do kina bo ksiezniczka tak sobie zazyczyla :) milego dzionka <3
-
Olenka no niestety...praca niby na miejscu ,ale czasami musi jezdzic na Slask, z mazur to kawal drogi. Olenka mam to samo w nocy. Dobranoc kobietki :*
-
Jeśli tak to witaj w klubie. U mnie też na wieczor mnóstwo czarno białych fimlow w głowie. Dzień jest do zniesienia ale w nocy często sie budzę i spać nie moge. Ehhh niech się to już wszystko kończy, ile można? Dobranoc Dziewczynki.. Pozdrawiam cieplutko <3 <3 <3 <3
-
Basia a cio Maz w delegacji? <3