Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS

13 lat temu
dzien dobry !!! z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
10917 odpowiedzi:
  • 7 lat temu

anusia662  trzymam kciuki :)

• anusia, super wieści w takim razie trzymam kciuki :) za chwilę już będzie to wszystko za tobą. ściskam 😆 

• anusia ode mnie masz na 100%!!! Już od czwartku będę je ściskać

• Hej kochane

Wreszcie jakas dobra wiadomosc na froncie. Posiew wyszedl w porzadku i wreszcie moge miec zabieg😊 Czwartek szpital, w piatek zabieg. Jak bedziecie miec chwile to kciukii- napewno sie sprzydadza😊

• 7 lat temu

ana67  zgoda 100/100  a wiecie co Boga rozśmiesza najbardziej ?  wtedy kiedy powiemy mu o swoich planach 😁

A tak na marginesie/wiadomo,że życie składa się też z tych drobiazgów i odwrotnie ale absolutne nie można sobie nimi zawracać głowy. O pierdołach nikt jutro nie będzie pamiętać !

• 7 lat temu

Wypowiem sie w kwestii brudnych okien,zakurzonych polek z durnostojkami i kotow w katach - a niech sobie beda :)

Wczoraj kupilam ebooka Ania,biografia Anny Przybylskiej i wlasnie go skonczylam.Zycie cudem jest dziewczyny,pies tancowal z kurzem :):):)

• 7 lat temu

eee tam teraz u mnie słońca nie ma więc nie widać, ze okna mam brudne hi hi hi hi  poczekam jeszcze trochę 👌

• O jest chętna 👍super kaa to Ty przjedz do mie pomyjesz 😉a jak wrócisz zastaniesz pomyte ha ha ha nioooo

Ps emoty strzasznie brzydkie ble bez koloru bez wyrazu .😠

• 7 lat temu

podłączam się do sierotki i dokładam też kilka swoich jakby co 😁

• Mam do pomycia trochę okien moze ktos ma czas i sie nudzi?zapraszam.😊

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat