aczer z wyników wychodzi, że to rak szyjki macicy plaskonabonkowy o stopniu złośliwość g2. Myślę, że są tutaj również dziewczyny po takiej diagnozie. Daj znać co zdecydowano na konsylium. Trzymam kciuki
Olafka po co cytujesz wypowiedzi? Chyba jakiś troll sie tutaj wkradł
patka180392 napisał:
witajcie dziewczyny 😊😊😊 jak dawno mnie tu nie było...😊Kasia gratulacje 😍😍😍 piękna waga synka a imię śliczne Ja jestem już rok po konizacji i po drugiej cytologii. 23 mam wizytę u lekarza ale wyniki już znam grupa 1. Jest super 😊 a 30 maja pierwsza kolposkopia kontrolna😊Grupa 1 :)))))))))))))) i chce się żyć :)
Daria22 napisał:
WITAM! Jestem juz po konizacji, odebralam dzis wynik Jest czysto! A bylo HSIL CIN 3. Jest super! Teraz tylko kontrole Trzymam kciuki zeby u was rowniez bylo ok kobietki! :*Daria - cieszę się razem z Tobą :) Cudowna wiadomość oraz pocieszenie dla mnie :) Jestem przed konizacją - termin na 11 czerwca. Nie powiem boję się. O ile żadnych dolegliwości nie miałam przed wykryciem, to teraz mam różne i rzecz jasna łączę je z ...Szybko odganiam te myśli, bo wierzę, że tak czy siak trzeba walczyć. Ściskam i brawo Ty:)
Kaa - tak, przeczytałam i wstępuje we mnie większa wiara, że a może i u mnie się uda wygrać.
Dziewczyny to, że mozna tu do Was napisać i że jesteście takie silne, pomocne, wrazliwe choć każda z Was przeszła przez tą drogę przez mękę. Chyba też dzięki Wam staram się być silna jak potrafię. Pozdrawiam.
Witajcie, jestem po konizacji i właśnie odebrałam wynik.
Infiltrantio carcinomatosa- carcinoma planeoepitheliale macrocellulare kreatodens G2 colli uteri.
Rak nacieka w linii ciecia od strony kanalu szyjk,margines od stron bocznych trudny do okreslenie ze wzgledu na pofragmentowanie materialu.
W poniedizalek wizyta w szpitalu, sroda kosylium. Jakies rady co to za cholerstwo ?
buziaki Aga
witajcie dziewczyny 😊😊😊 jak dawno mnie tu nie było...😊Kasia gratulacje 😍😍😍 piękna waga synka a imię śliczne
Ja jestem już rok po konizacji i po drugiej cytologii. 23 mam wizytę u lekarza ale wyniki już znam grupa 1. Jest super 😊 a 30 maja pierwsza kolposkopia kontrolna😊