Ja niestety nie znam się na interpretacji wyników :( Wydaje mi się jednak, że na końcu jest napisane kontrola w poradni ginekologicznej.
I czy tam jest napisane kontrola w poradni ginekologicznej? Czy onkologicznej? no i nie widzę czy granica jest czysta? Hmm
Dziewczyny powiedzcie mnie, ze nie widać tu raka 😳
Agatta napisał:Dziewczynki, mój Mąż właśnie pojechał po mój wynik po konizacji. Trzymajcie proszę mocno kciuki. Ale emocje! (A wynik po 12dniach)
Równiez trzymam kciuki! Daj znac!
Ja trzymam🙂
Dziewczynki, mój Mąż właśnie pojechał po mój wynik po konizacji. Trzymajcie proszę mocno kciuki. Ale emocje! (A wynik po 12dniach)
Wierzę Ci, znam te uczucie doskonale
Trzymam kciuki za Twój wynik
ja mam czekac na wyniki 3 tyg, licze ze jednak beda szybciej. Czlowiek juz tak bardzo chcialby wiedziec na czym stoi.
Hej dziewczyny
Ja na temat koposkopi też się trochę naczytalam jak ma wyglądać ile ma trwać itp. Moja wygląda tak że ginekolog zbadał mnie tym plastikowym wziernikiem i stwierdził gołym okiem że jest CIN2 i to była cała,, kolposkopia,, dodam że miałam zapłacić za to 250zl
Potem dostałam skierowanie na wycinki ale to już w znieczuleniu tak jak kaa napisała krótkie do 30min i mój wynik był po 13 dniach widac co miasto to inaczej, ale żeby bez znieczulenia... (aż się kawa polalam jak to przeczytałam dobrze ze nie była goraca😉)
Życzę kolejnego milusiego i słonecznego dnia Wam kobietki😗