Rak piersi

14 lat temu
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
3342 odpowiedzi:
  • 11 lat temu
    Witam!To znowu ja:)!jakoś nie mogę się za wszystkim odrobić i do tego egzaminy!W czwartek jadę do Krakowa po wyniki z jakiś receptorów nie wiem co to ale wiem że od tego zależy dalsze leczenie! Witam nowe panie!Cieszę sie ONA że takie super masz wyniki! Obiecałam że napisze parę słów o tym jak byłam w szpitalu.Słuchajcie ja myślałam że to będzie jakieś przygnębiajace ale było super!Było nas 5 w pokoju starsze panie ja najmłodsza ale one były super operacje przeszłam bez problemu no i najważniejsze że nic nie bolało po!!!Dalej czuje się świetnie i robię wszystko!!!tylko nie dźwigam nic w lewej ręce.Po prostu super i mam nadzieje że tak pozostanie.Pozdrawiam kobitki dam cynka jak wyniki!!!Pa!!!
  • 11 lat temu
    czasem wystarczy przeziebienie
  • 11 lat temu
    Ona gratuluje ale masz fajnie. Ja mam nie wiadomo skąd wysokie OB.
  • 11 lat temu
    i tak bedzie ONA!!
  • 11 lat temu
    hey dziewczynki
    mam juz swoje wyniki :) sa idealne !!!! mialam tez sprawdzane czy nie mam raka nadnercza (z powodu skaczacego cisnienia) i tez wszystko jest ok :)
  • Czesc Ewka , widze , ze masz juz duzy staz z rakiem......
    Ja mam 48 lat w listopadzie mialam usunieta piers i wezly , ucze sie z tym zyc i mysle , ze niezle mi idzie.
  • 11 lat temu
    witaj Ewa
    po takim czasie to ty kochana jestes juz PO RAKU :)))
    ja jestem po operacji oszczedzajacej plus wezly, w pazdzierniku mina dwa lata
    mam 47 lat
    dwojke doroslych dzieci i jedno male, ktore mam nadzieje wychowac do doroslosci:))
  • 11 lat temu
    Witam serdecznie was wszystkich. Ostatnio zobaczyłam w TVP reklamę i postanowiłam zapisać się do tak szacownego grona. Mam 65 lat i jestem tak samo jak Wy wszyscy dziewczyną z rakiem po cchemioterapii i po usunięciu prawej piersi 2 2007 roku, Bardzo mi brakuję kontaktów z takimi osobami jak ja i bardzo się cieszę , że będę mogła z Wami porozmawiać. Mieszkam w małej wiosce o nazwie Książenice w woj. Śląskim, Serdecznie Waszystich pozdrawiam i bedzie mi miło gdy ktoś do mnie napisze.Ewa 1948
  • 11 lat temu
    Słoneczna to dobry pomysł nic tak nie przekona mamy do tego że się uda i że można normalnie żyć jak pozytywny przykład.
  • 11 lat temu
    no ja nie bardzo ze slaska
    sloneczna, jak mama ma kogos takiego jak ty przy sobie nie ma opcji, zeby nie poprawil sie jej nastruj!
    trzymajcie sie dziewczyny

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat